Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Am invitaţii pentru cei care vor să ajungă la Mobile Marketing Forum

Pentru că, din raţiuni ce ţin de nişte olteni simpatici :D, nu pot ajunge la Mobile Marketing Forum, am zis că nu mă lasă inima să nu trimit pe cineva în locul meu. Bine, ok, am exagerat, nu în locul meu, ci în locul vostru :))

Oferta este pentru cei din companii, căci ei sunt cei pe care i-am vrea conectaţi la meandrele concretului, cum ar veni… Căci, în cuvintele organizatorilor, aş vrea să ofer aceste invitaţii pentru că “Mobile Marketing Forum aduce pe 10 aprilie, sub umbrela sa, trei evenimente importante pentru cei care vor să îşi optimizeze acţiunile de marketing şi pentru cei care vor să dezvolte aplicaţii mobile: Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup si Mobile Awards“.

Aşa că cei care doriţi să ajungeţi puteţi să vă exprimaţi dorinţa pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menţionând la subiect “Invitatie Chinezu.eu“, alaturi de datele personale de contact şi numele companiei.

Să vă mobilezaţi cum se cuvine, zic! :D

Mobile Marketing Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.