kooperativa.ro

Stau de ceva vreme şi nu ştiu cum să încep a scrie aceste rânduri…

Să mă dau mare? Aş avea motive. Pentru că sunt foarte, foarte, foarte, foarte mândru de kooperativa.ro. Şi aş vrea să mă dau mare cu Vlad, Loredana, Alexandra, Cristi, Dragoş, Marin pentru că fac ce fac şi pentru că – dar rămâne între noi asta, da? – îmi mai suportă avioanele când vine ele aşa, învârtind de zor elicele lor învârtecuşe :D

Să vă spun că sunt foarte emoţionat? Motive am cât China #casazicasa. Pentru că în fiecare din proiectele kooperativa.ro am pus multă emoţie. Şi în Blogal Initiative, şi în sportlocal.ro, şi în blogdebere.ro, şi în blogdefotografie.ro, şi în blogdecafea.ro, şi în blogdecinema.ro şi în cele care, din diverse motive, sunt un pic în stand by sau sunt pe cale să se alăture celor existente deja :)

Să vă spun că nu exagerez nici un milimetru când vă spun că această zi este una din cele mai importante zile din viaţa mea de antreprenor? Asta da, v-o spun! Căci este 26875% adevărat!

Gata, nu mai zic nimic. Că vă prindeţi voi ce şi cum dacă intraţi pe site :)

foto-echipa-kooperativa

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “kooperativa.ro”

  1. Maestre, nu stiu de ce, de fiecare data cand te vad/aud/citesc te asociez cu o halba de bere rece si spumoasa intr-o zi caniculara de vara. Or fi de vina pozele? O fi brandu’ ? Nu stiu cum e la altii, dar io cand imi amintesc de questia asta…mi se face sete!
    Sanatate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)