Un nou byron – Impromptu, pe 19 decembrie la Clubul Țăranului

Daca va era dor de o seara de experimente, giumbuslucuri si nebunii live alaturi de trupa byron, vestea asta este pentru voi! Serile de improvizatie Impromptu se reiau cu un nou concert la Clubul Taranului din Bucuresti pe 19 decembrie. Incepand cuora 21:00, baietii vor urca pe scena fara nimic pregatit in prealabil, gata de a fi surprinsi ei insisi de ceea ce se va intampla. Buna dispozitie este garantata, interpretarile ireprosabile mai putin :)

In concertele Impromptu, byron pun la bataie tot ce stiu – fiecare membru al trupei a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat, iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop. byron Impromptu este orice altceva decat    un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc

Nici un Impromptu nu seamana cu altul, asa ca haideti pe 19 decembrie la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr. 3) pentru o experienta complet noua si irepetabila!

Biletele costa 35 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour).

impromptu-12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: