Diana Dumbravă, câştigătoarea Leopardului de argint, astăzi, la Brandu lu Chinezu

Later edit: Aveţi mai jos interviul integral.

——————————–

Am făcut interviul cu Diana Dumbravă cu inima un pic strânsă. Pentru că mă uitam la ea în timp ce vorbeam şi mă gândeam că eu nu aş fi în stare să duc cu atâta demnitate povara unui premiu internaţional precum Leopardul de argint (primit la Locarno pentru rolul din „Maria”), premiu internaţional care nu a interesat pe aproape nimeni în ţara asta a noastră pe alocuri de o strâmbătate monumentală. Eu m-aş fi revoltat, aş fi strigat, aş fi bătut cu pumnul în ceva sau în cineva. Diana nu face asta. Ea merge înainte şi face ce ştie mai bine: joacă.

Am discutat cu ea despre actoria din ziua de azi, despre piaţa filmului (oh, ce cuvinte mari…) de pe la noi, despre rolurile făcute, despre întâlnirea cu mari actori precum Şerban Ionescu, despre regizorii cu care a lucrat, despre multe.

Vă recomand emisiunea din seara aceasta, de la 22.00, pe Look TV. Dacă nu vă place, să nu îmi mai spuneţi mie chinezu :)

Aveti mai jos un mic promo. In care Diana ne povesteste despre o discutie avuta cu Serban Ionescu pe tema Leoparzilor pe care i-au castigat amandoi. Diana rade povestind. Mie mi s-a strâns stomacul….

Diana Dumbrava la Brandu lu Chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)