Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Diana Dumbravă, câştigătoarea Leopardului de argint, astăzi, la Brandu lu Chinezu

Later edit: Aveţi mai jos interviul integral.

——————————–

Am făcut interviul cu Diana Dumbravă cu inima un pic strânsă. Pentru că mă uitam la ea în timp ce vorbeam şi mă gândeam că eu nu aş fi în stare să duc cu atâta demnitate povara unui premiu internaţional precum Leopardul de argint (primit la Locarno pentru rolul din “Maria”), premiu internaţional care nu a interesat pe aproape nimeni în ţara asta a noastră pe alocuri de o strâmbătate monumentală. Eu m-aş fi revoltat, aş fi strigat, aş fi bătut cu pumnul în ceva sau în cineva. Diana nu face asta. Ea merge înainte şi face ce ştie mai bine: joacă.

Am discutat cu ea despre actoria din ziua de azi, despre piaţa filmului (oh, ce cuvinte mari…) de pe la noi, despre rolurile făcute, despre întâlnirea cu mari actori precum Şerban Ionescu, despre regizorii cu care a lucrat, despre multe.

Vă recomand emisiunea din seara aceasta, de la 22.00, pe Look TV. Dacă nu vă place, să nu îmi mai spuneţi mie chinezu :)

Aveti mai jos un mic promo. In care Diana ne povesteste despre o discutie avuta cu Serban Ionescu pe tema Leoparzilor pe care i-au castigat amandoi. Diana rade povestind. Mie mi s-a strâns stomacul….

Diana Dumbrava la Brandu lu Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.