Interviu cu Cristian Ţopescu, marţi, 24 septembrie, ora 22.00

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea interviului cu domnul Cristian Ţopescu. Enjoy :)

——————-

Când te apuci să scrii ceva despre Cristian Ţopescu, te loveşti precum de un zid de întrebarea “ce aş mai putea spune despre domnia sa?”. Căci toată lumea îl ştie, toată lumea îl respectă, este foarte greu să mai zici ceva ce nu s-a spus. O să încerc, totuşi.

L-am sunat încă de când pregăteam episodul pilot al emisiunii. Adică atunci când am zis să facem nişte încercări, să vedem cum iese, deci nu ştiam dacă o să dăm drumul emisiunii sau nu. I-am explicat cum stă situaţia şi l-am rugat să mă ajute şi să filmăm un interviu cu domnia sa. A acceptat. Deşi emisiunea nu exista încă. Deşi nu avea nici o certitudine că emisiunea va apărea pe tv. A spus doar atât: “dacă pot să te ajut, cu mare drag“.

L-am respectat până atunci pe Cristian Ţopescu aşa cum îl respectă întreaga ţară. Dar de la acea convorbire telefonică… Respect, maestre, respect!

Vă invit să urmăriţi interviul cu maestrul Ţopescu în seara asta, de la 22.00, pe Look TV. Sau, dacă din diverse pricini nu o puteţi vedea pe tv, să intraţi pe net să o vedeţi pe looktv.ro/live. Şi, nu uitaţi, pentru că emisiunea este înregistrată, vă aştept să o comentăm live pe pagina de facebook (căreia îi puteţi da şi Like, desigur). De la zece seara, fireşte.

Ca preview, vă spun doar că o să îl auziţi vorbind despre actuala clasă de jurnalişti sportivi (mi s-a strâns stomacul simţind tristeţea maestrului pe acest subiect…), despre cartea pe care o va scoate în acest an şi în care va arăta Parlamentul nostru aşa cum l-a văzut domnia sa chiar din interior, despre cât de important este sportul pentru copii şi – aici pentru mine au fost cele mai savuroase momente – veţi vedea cum maestrul îmi dă nişte lecţii live and acoustic, pe care eu le-am acceptat cu deosebită onoare!

cristian topescu brandu lu chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Interviu cu Cristian Ţopescu, marţi, 24 septembrie, ora 22.00”

  1. Eu am urmarit emisiunea pe internet si am sesizat ca nici imaginea nu este foarte clara iar la sunet a fost dezastru. Tramvaiul ala mi-a rapit tot farmecul emisiunii pentru ca la un moment dat va acoperea pe amandoi. Mare pacat. Daca tot suneti fani emisiuni outdoor, ati fi putut alege, dupa parerea mea, un loc dintr-un coltisor linistit de parc, la o ora fara prea multa vanzoleala care sa perturbe inregistrarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)