Interviu cu Angel Popescu, marţi 1 octombrie, ora 22.00, pe Look TV

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea emisiunii.


————————————-
Ştiam despre Angel Popescu la fel cum ştiaţi şi voi. Adică era ăla amuzant din showul “Mondenii”, care îl parodia foarte fain pe Becali. Şi pe alţii, dar Becali îi ieşea bine de tot :D Aşa că eram curios cum este omul din spatele acestui brand pe care l-a creat. Şi am descoperit un om relativ timid, deştept, citit şi foarte amuzant. Cu care am discutat despre multe lucruri. Şi de la care am aflat anumite insideuri din lumea actoricească.

Ne-am înţeles bine. Mă rog, cu excepţia faptului că e dinamovist :))

Interviul cu Angel Popescu poate fi văzut astăzi, marţi 1 octombrie, de la ora 22.00, pe Look TV. Mai jos un scurt promo.

Angel Popescu la Brandu lu Chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)