Cine mai intră în blogrollul lui chinezu şi de ce

Astăzi intră Daniel Botea. Ar fi trebuit să intre de ceva vreme, recunosc, dar – recunosc şi mai tare şi, pe undeva, îmi cer scuze că l-am folosit ca material didactic :) – am lăsat intrarea lui în blogrollul meu până am primit un comentariu din partea lui. Pe care, de altfel, mizam.

Să vă explic. Eu am decis, cu de la mine putere fiind unic şi irepetabil prezidente al acestui blog, să alcătuiesc un prea-frumos Comitet al Comentatorilor pe Chinezu.eu. Daţi voi click acolo şi vedeţi ce şi cum, nu dau detalii. În luna iulie, l-am desemnat câştigător pe BogDan. Deşi Daniel era clasat mai bine în top. Şi am făcut asta din fix două motive: 1. am vrut să arăt că pot schimba regulamentul aşa cum îmi este pofta, chiar din timpul jocului #aroganta :D 2. am vrut să am motiv să scriu rândurile de mai jos.

Daniel a fost clar neîndreptăţit la faza cu topul comentatorilor pe iulie. Putea să se enerveze, să ceară pe un ton dur (aşa cum, de altfel, faceţi cei mai mulţi dintre voi, întâi vă enervaţi şi vă răstiţi în loc să întrebaţi calm care e faza) lămurirea situaţiei, să mă ia la mişto, ştiţi voi, de astea, le faceţi la greu. În schimb, el m-a întrebat în iulie ce vedeţi mai jos. Adică pe un ton de o politeţe teribilă…

comentariu daniel 1

Eu, forţând limitele răbdării sale, tocmai pentru că mizam că va fi un gentleman până la capăt, nu i-am răspuns atunci. Aşa că Daniel revine când am anunţat topul comentatorilor pe august cu comentariul de mai jos.

comentariu daniel 2

Stimabililor, cam asta înseamnă să ai bun simţ. Şi să nu faci spume înainte de a afla dacă ai cu adevărat un motiv să faci spume. Şi să încerci să înţelegi înainte chestiunea dintr-o perspectivă mai largă. Bine, este drept că Daniel a reacţionat aproape ca un sfânt şi că – recunosc acut – eu m-aş fi enervat încă de la primul comentariu fără răspuns :D Dar tocmai de aceea atitudinea sa este de nota 10!

Daniel, încă o dată îţi cer iertare că ţi-am forţat răbdare, promit câteva beri să îmi spăl ruşinea :) Evident, ai un loc de cinste – un wild card, dacă vrei – în Comitetul Comentatorilor pe Chinezu :)

12 comentarii la “Cine mai intră în blogrollul lui chinezu şi de ce

 1. georgiana ene Răspunde

  Natural, ca Aloe Vera :).

 2. Lucian Răspunde

  Aroganta cui – ca nu e clar ? :)

 3. Andreea D. Răspunde

  L-ai ţinut ceva sub presiune, mă aşteptam să dea bir cu fugiţii, sicer!

  • Natural Răspunde

   Mai alerg si eu, dar asa de intretinere. De fugit… mai rar :) Spor(t)!

 4. Andra Răspunde

  Felicitari lui Daniel:)
  Imi place foarte mult felul cum justifici fiecare intrare in blogroll-ul tau. Stiu ca te faci „vinovat” de o doza letala de subiectivism, dar cumva ai gasit o formula potrivita de a scoate si picaturile magice de obiectivism.

  Sunt foarte curioasa cum ramane cu sectiunea speciala. Ai reusit sa-ti faci o opinie in acest timp?

  • Natural Răspunde

   Multumesc frumos! Cred ca meritul trebuie impartit cu Chinezu :)

 5. Ionut Răspunde

  E mai mult decat meritata onoarea acordata lui Daniel! Felicitari, Daniel!

 6. Natural Răspunde

  Multumesc frumos! Mai tii minte prima noastra „ciocnire”, cand ai crezut ca m-am suparat si nu-ti raspund la e-mail? Acum a fost un fel de revansa, didactica ce-i drept. Eu eram atunci in Thassos, deconectat, si mi-am citit e-mail-ul dupa 2 saptamani. Tu ai fost in Chisinau si m-am gandit ca ti-a scapat. Pe urma am plecat eu in Thassos si am venit atat de Zen incat nici Ponta, Antonescu si Basescu la un loc nu m-ar putea enerva :) Sa vedem cat ma tine :))

 7. D-Petre Răspunde

  Daniel Botea e un tip super si ma bucur ca am avut ocazia sa stam impreuna la un pahar de vorba … si n-a scos nicio vorba despre Aloe Vera :)

 8. Ianolia Răspunde

  Daniel este genul de om vesel care mereu este acolo cu o vorba buna, cu un zambet pe chis, gluma la purtator pentru a inveseli audienta si mai ales omul care ne reuneste pe toti cei din comunitatea craioveana cand tindem sa „dezertam”. Nici nu ma asteptam la altceva din partea lui si ma bucur, enorm, pentru faptul ca si de aceasta data, a aratat ca este un domn. :) Sunt mandra pentru ca te cunosc, Daniel! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: