Din ciclul „what’s wrong with this picture”, ia ziceţi ce înseamnă asta? :D

Menţionez că eu nu zic nimic, nimic până mai pe seară, căci sunt curios la modul imperial să văd cum vă daţi voi cu presupusul legat de ce înseamnă chestiunea de mai jos :D Cei – puţini, e drept – care ştiu despre ce este vorba sunt rugaţi să se abţină, nu fiţi nuşcum, măăăăh :))

Brandu-lu-Chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

25 thoughts on “Din ciclul „what’s wrong with this picture”, ia ziceţi ce înseamnă asta? :D”

  1. Conform primei impresii, este un fel de stampila-copyright adica „e (de-)a lu’ chinezu’ ca sa ni fie discutii”.
    Conform experientei, este o amenintare voalata – la noi in cartier se spunea „daca iti dau un brand, te imprastii pe pereti” – deci ceva de genul „ferea ca da chinezu’ cu brandu’ …”.

  2. Probabil este sigla pentru tot ce ai creat original, sau pentru produse, servicii sau altele pentru care garantează Chinezu. Adică ceva de genul „e original de la mine”, adică de la Chinezu, sau „garntat de Chinezu”. Apostroful e bine pus in cele trei locuri, lipseşte eventual din denumirea blogului. Dar sună mai frumos fără „l”, şi eu am vrut pt mine”galu”, dar nu era liber, aşa ca sunt „galul”.

  3. Nush ce-i. Da’ cre’ca are dreptate Glass and Iron, o fi un fel de stampila-copyright. Io mi-as fi pus drept semn „©” o ideograma chinezeasca si un apostrof :)

  4. „BRAND s.n. Aruncător de proiectile” – dexonline

    Cum te stiu om pacifist, cu familie mare, cred ca este vorba doar de o gama de lansatoare pentru proiectile 2.o., cu posibilitate de adaptare la 3.o.

  5. seamana cu monumentele pe care neavind alternative te izbesc la fiecare limita de judet capabile sa-ti provoace (din punct de vedere artistic)starea de extaz(de genul maciuca in moalele capului) Cu referinta la titlu parerea mea este ca,,everything is wrong”dar numai in ce priveste forma,nu continutul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)