Am fost să îl văd pe Geoffrey Rush în "Ofertă irezistibilă"

Am o mare slăbiciune pentru Geoffrey Rush. Nu îmi aduc aminte să fi văzut un film în care să nu îmi placă e el. Aşa că ieri am profitat de pauza competiţională pe care alţii o numesc sărbătoare şi am fost la Cinema City in AFI să văd „Ofertă irezistibilă„. Un film de la care am plecat, din nou, cu zâmbetul pe buze.

Ar fi păcat să vă povestesc despre ce este vorba. Aşa că mai bine vă recomand să mergeţi să vedeţi filmul. Ca să vedeţi o combinaţie reuşită între lumea colecţionarilor de artă (Geoffrey face un rol spectaculos pe partea asta) şi de iluzii şi deziluzii şi alte alea, mai bine nu mai spun nimic, chiar nu vreau să stric plăcerea celor care vor să vadă filmul, sper eu să fie cât mai mulţi.

Vă mai spun doar că, la începutul filmului, eu cu doamna mea eram cei mai tineri spectatori din sală. Nu am văzut NICIODATĂ, repet, NICIODATĂ, de când merg eu la filme prin malluri o medie de vârstă atât de ridicată la un film :)) Ca norocul – dacă pot să spun aşa – că la câteva minute de la începerea filmului a intrat o doamnă cu vreo 3 copiii până în 12 ani, aşa că a scăzut media de vârstă pentru eşantionul de aproximativ 30 de oameni care am fost să vedem acest film…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)