Cine mai intră în blogroll la chinezu.eu

Cum intră cineva în blogroll la mine, am spus aici. Adică mai greu şi pe ritm de blues de ăla de îl dansam în liceu :D Căci, pardon my French, ar trebui să revenim la acea plăcută ocupaţiune de la începuturile bloggingului, care însemna că orice intrare a unui blogger în blogroll este o sărbătoare (sau, mă rog, aşa ar trebui să fie) şi pentru tine şi pentru el. Căci a plezni în blogroll vreo 43534 de bloguri dar în ideea că o să te pleznească înapoi măcar vreo 578 este nuş cum să vă zic, aşa că mai bine nu vă zic.

No bun, acestea fiind spuse, ia să vă raportez cine intră astăzi în blogrollul meu. Este vorba despre tovarăşul Katai Robert. Care, printre altele (dar no, io le zic pe alea aproape de cămaşa mea, cum ar veni :D), se face vinovat de logourile Blogal Initiative şi blogdebere.ro. Motiv pentru care îi mulţumesc şi de această dată :) Mai are el multe isprăvi, dintre care aş scoate în evidenţă obsesia lui pentru Instagram (lasă că e bine să avem talibani de ăştia, nu flower power ca mine :D).

Prima dată ne-am intersectat în 2010. Pe atunci el era pentru mine unul dintre cei mulţi. Unul dintre cei care porneau la un drum greu, dar frumos într-ale bloggingului. Mulţi s-au pierdut pe drum. Care, poate, erau mai deştepţi, mai frumoşi, mai inimoşi, mai cum vreţi voi. Doar că acum nu mai sunt în 2.0. În schimb, Robi a rămas. Şi nu numai că a rămas, dar bobinează la greu, ceea ce îi doresc în continuare :D

robi katai sms cluj

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cine mai intră în blogroll la chinezu.eu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)