Cele 10 bloggeriţe care intră în blogrollul meu sunt…

Pe scurt, că avem treabă :D Zilele trecute, diavolul 2.0 mi-a şoptit agale, aşa cum numai el ştie să facă, “maestre apocaliptic, dacă Manafu face Digital Divas, de ce să nu desemnezi şi tu Digital Diva lu’ chinezu?”, iar eu, un păcătos de mare anvergură, am cedat imediat tentaţiei. Şi a venit tăvălugul… Căci au fost 134 de bloggeriţe nominalizate. Adicătelea – ca să ajung la partea care m-a cam încurcat niţel, recunosc – a trebuit să muncesc ca să fac top 10 de mai jos.

Aşa cum am promis, cele 10 bloggeriţe de mai jos intră într-o secţiune specială a bloggrolului chinezesc, iar din ele, după o perioadă de probă (bre, cine ştie cum nu o să ni se pupe feng shuiul…), o să rămâne doar trei care o să fie lipite forever and ever de al meu blogroll :D

questioare.ro – 35 nominalizări

sabina-cornovac.ro – 24 nominalizări

desprejoburi.com – 24 nominalizări

testaholic.ro – 11 nominalizări

hapi.ro – 10 nominalizări

aliceee-traveler.blogspot.ro – 10 nominalizări

ancagilca.com – 8 nominalizări

carmenalbisteanu.ro – 8 nominalizări

printesaurbana.ro – 8 nominalizări

claudiatocila.ro – 7 nominalizări

Cam asta a fost. Sau mai era ceva? Parcă, parcă… Aaaaaaa, corect! Trebuie să declar cine este Digital Diva lu’ chinezu. Ceea ce nu este greu deloc, căci, în conformitate cu pseudo-regulamentul pe care a funcţionat provocarea, Ana Muşat primeşte acest magnific titlu! Drept pentru care ea intră automat în blogrollul chinezesc. Bine, ok, nu de asta intră. Ci pentru că este una din cele mei bune bloggeriţe, aşa să ştiţi :)

Din acel top 10 de mai sus, în blogroll intră automat şi Claudia Tocilă. Mă simt chiar nu ştiu cum că am stat până acum ca să fac acest gest… Dar no, mai bine mai târziu decât niciodată (zise el ca un fel de amărâtă de scuză…). Cred că nici nu are rost să motivez, aşa cum fac cu orice intrare în blogrollul meu, de ce intră Claudia, una din cele mai sufletiste bloggeriţe ever şi unul din profesioniştii care, din perspectiva brandului, are mare încredere în social media :)

Intră şi Carmen Albişteanu, fireşte, ce aţi crezut? Nu mai bag scuza ai de mai sus, căci şi acum ar fi la fel de proastă ca atunci, cum ar veni :)) Oricum o citesc pe Carmen de foarte multă vreme, o apreciez şi… gata, e de ajuns, aţi înţeles ideea :D

Şi pentru că ştiu că Sabina Cornovac a încruntat sprânceana citind ce am scris până în acest moment, îi spun că ar fi cazul să nu mai stea încruntată. Căci, desigur, şi locul ei este direct în blogroll :) Ştiu că ai unii care îţi caută în ahref, ca să zic aşa, dar îmi place atitudinea ta mereu pozitivă, drept pentru care nu am cum să nu fac acest gest.

No bun, acestea fiind spuse, înseamnă că în aşa numita perioadă de probă rămân doar şase bloggeriţe. Pe care le pun uite acum în Feedly şi pe care o să le urmăresc atent în perioada următoare…

29 comentarii la “Cele 10 bloggeriţe care intră în blogrollul meu sunt…

 1. BogDan Reply

  Gata, sunt liniştit. Am văzut că este Carmen, e numai de bine :)

 2. D-Petre Reply

  :( nici una din cele pe care le-am nominalizat … si totusi din topul realizat de tine sunt doua bloggerite pe care le citesc.

 3. Hapi Reply

  M-ati facut sa zambesc. Primul care m-a facut sa zambesc e desigur, Chinezul. Si apoi toti cei care m-ati nominalizat. Thanks :)

 4. psi Reply

  felicitări. mă bucur mult pentru hapi! pentur că o cunosc şi o citesc de multă vreme.

 5. Hapi Reply

  Uite, eu sunt si prezicatoare din cand in cand. Mai ales odata pe luna cand platesc TVA. Zic asa: ca cele 3 care vor ramane ar fi: Ana Musat, Sabina si Printesa Urbana :)
  Felicitari tuturor, a fost o chestie draguta si am urmarit-o cu maxim interes :)

  • psi Reply

   nu fii modestă hapi! tu ai condei ascuţit… şi numai bun de pus în blogroll! treci de probe, o să vezi!

  • dana lalici Reply

   Pai Ana si Sabina au ramas oricum. Deci ai o sansa din sase, Hapi, de la Chinezu si 6 din 6 de la mine. Cine mi se mai alatura??

 6. Andreea Reply

  Singura care-mi place de-acolo e Claudia Tocila. Are fata asta un bun simt si o liniste in ea care trec mai departe de monitor, pana la oamenii care-i citesc randurile.
  Restul sunt asa, de plictiseala. :)

  • Sara Reply

   Tu un singur scriitor citesti? Ceilalti sunt ,”asa de plictiseala”?

   • Andreea Reply

    Am facut precizarea ca e singura pe care o citesc de-acolo. Ma refeream la grupul de femei cu blog din articol. Dar in fine, daca vrem sa ne dam smecheri, ne dam. Citim ce scriu altii, intelegem cum vrem noi, e bine si-asa.
    Restul mi se par blazate si plictisite, Claudia Tocila e singura care are sentiment din tot grupul, singura care ma misca. De ce sa nu-mi placa de ea? Daca mie asta imi place sa citesc, care-i problema ta?

 7. Andreea D. Reply

  Adjuvanţii şi-au făcut datoria. Au rămas şaşe Prâslea cel Voinic, rămâne să vedem câte rămân voinice în blogroll după ce trec probele de foc :))
  Felicitări fetelor!

 8. Cristian China Birta Reply

  Bre, radem noi si glumim, dar am citit cateva postari ale fetelor despre care vorbim acilea care m-au cam atins la coracon…

 9. Ana Q. Reply

  Awwww… In sfarsit o veste buna pe ziua de azi! Multumesc tuturor de nominalizari si multumim chinezului cret pentru oportunitate!

 10. Andreea Reply

  Zi-ne si noua care postari ti-au placut de la fetele nominalizate:) Articolele de coracon:))) Felicitari Andra! Sper sa ramai in blogroll cu desprejoburi.com, pentru ca chiar meriti:)

 11. Silvia Herself Reply

  Multam si eu!
  Cea mai buna treaba din toata povestea asta e ca am descoperit cateva bloguri misto de care spre rusinea mea chiar nu aveam habar.

 12. Sabina Reply

  Ma bucur enorm pentru Questioare, merita maxim! Si voi incepe sa o citesc pe Hapi :) Nu eram chiar incruntata, ci bucuroasa ca e Claudia in blogroll la tine, nefiind nominalizata la Digital Divas :) Multumesc mult. Tu oricum esti la mine de ani buni, hihi :)

  • Hapi Reply

   Reciproca este valabila. Uite ca Chinezul ii apropie pe romani :)

  • Ana Q. Reply

   multumesc, Sabina!

 13. Carmen Reply

  Ce tare! Am primit buletin de China! :D Multumesc colegului Bogdan pentru lobby si celor care m-au recomandat :)

 14. Sara Reply

  Felicitari castigatoarelor! La cat mai frumoase postari! Felicitari Chinezului pentru obiectivitate! Felicitari Ana Musat-questioare.ro pentru titlul obtinut, chiar il meriti!

 15. Bogdan Reply

  Chinezule, Ana si Sabina intrau in blogroll la tine fara ca sa fie nevoie de concurs :D

 16. Andra Reply

  Multumesc mult pentru aceasta oportunitate. Sper sa nu te dezamagesc. Multumesc mult tuturor celor care m-au votat:) Felicitari Ana:) Tu meritai cel mai mult acest loc.

  • Ana Q. Reply

   Oh, sunt convinsa ca toate fetele care au fost propuse scriu frumos si munca pe care o depun pe blogul lor le este apreciata de catre cei care le citesc. Asa ca din punctul meu de vedere toate meritam in mod egal.

 17. Camelia Reply

  Felicitari castigatoarelor!!!Felicitari Sabina!!!

 18. Ionut Reply

  Ai ales bine insa n-ai tinut deloc cont de parerea mea, se pare ca n-au dorit-o ceilalti pe Lavinia la tine-n blogroll :D

 19. Aliceee traveler Reply

  Yey si un blog de calatorii si-a facut loc intre cele mai bune 10 bloggarite! Multumesc frumos Chinezu si celor care m-au votat!

 20. nyko Reply

  Eu ma bucur ca si-a facut loc si desprejoburi.com in lista. Am descoperit-o de curand si mi se pare ca are un talent de a spune lucrurilor pe nume fara sa irite, ceva rar si demn de apreciat.

 21. Simona Reply

  Aproape sa ma apuce gelozia putin. Zau asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.