Salvaţi Monta

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: Tovarăşul Răzvan Munteanu, fin cunoscător a zonei, a trecut pe acolea şi mi-a trimis poza de mai jos, care esteo dovadă irefutabilă că ceva a fost scris pe zidul ăla, chiar dacă nu se mai vede acum :))

IMG_4897

————————

Acum vreo două săptămâni, când am trecut prin celebra intersecţie din Sebeş, aia care este responsabilă pentru cozile interminabile pe care le păţim uneori prin zonă (un drum merge către Alba Iulia, altul către Deva, altul către Sibiu), am văzut, pe zidul unei case, vopsit aşa la repezeală „Salvaţi Roşia Montana”. Un huliganims urban, oricum vreţi să o luaţi. Căci a murdări proprietatea altuluia este un huliganism. Aşa de tare nu mă interesează ce cauză intergalactică reprezinţi, de nici nu am cuvinte să spun. Fii atent aici: nici dacă anunţi a doua venire a lui Hristos nu ai voie să faci de astea, huliganule.

Când m-am întors, după vreo 2 zile, prin acelaşi loc, mâzgăleala era tot acolo. Doar puţin modificată: cineva vopsise cu alb peste anumite litere din expresia de mai sus şi a lăsat doar „Saalvaţi Monta”. Tot un huliganism, desigur, dar unul reacţionar, ca să zic aşa. Un fel de trolling cu vopsea, cum ar veni.

Din păcate, cum eram singur în maşină şi într-o coloană care nu prea îmi lăsa loc de manevra, nu am reuşit să fac o poză. Aşa că rămâne doar să mă credeţi pe cuvânt. Parol.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Salvaţi Monta”

  1. Pentru mine asta e o idee de marketing, cum ar fi sa lansezi o campanie in care fiecare sa puna un mesaj pe peretele casei lui, da unul cat mai original pentru o companie dispusa sa plateasca bine, cum ar fi sa vezi toate casele vopsite in rosu si sa scrie coca-cola pe ele :))) …e doar un exemplu don’t shoot !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)