Bad Diva Charms, bad! Sau cum să nu giumbeşti de la alţii în 2013

Nu am auzit până acum de Diva Charms, nu ştiu cine e proprietarul şi ce fac altceva în viaţă în afară de tristeţea pe care au făcut-o de m-au făcut să scriu aceste rânduri. Dar nici nu contează că nu ştiu eu. Şi nici nu contează dacă este business de 1 euro pe lună sau de 1 milion de euro pe lună. Ca principiu, ce au făcut ei este – pe româneşte, ca să nu ne rahatisim pe noi – un gherţoism.

Poza de mai jos, luată de la Mădălina, este de o elocvenţă irefutabilă. Bine, e drept că m-am trezit eu târziu să sciu despre asta (ce vreţi de la mine, am doar două mâini şi o singură tastatură…), aşa că între timp împricinaţii au scos de pe site tricoul cu designul giumbit de la Mădălina. Dar gestul lor iniţial este, aşa cum am stabilli încă din primul paragraf, un gherţoism.

diva charms

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Bad Diva Charms, bad! Sau cum să nu giumbeşti de la alţii în 2013”

  1. Şi după aia ne mai mirăm de ce ne consideră ăia pe afară hoţi, ţigani şi ce mai zic ei că suntem. Păi o merităm, mai ales dacă facem de-astea.

  2. Dar stiti ce e mai tare…? Ca acest brand spune ca detine „bijuterii si haine de designeri”. Asta m-a dat pe spate, sincer, iar ceea ce ai scris tu in acest post nu face decat sa imi intareasca convingerile despre acest brand semi-obscur care vinde tricouri cu imagini „imprumutate” si necreditate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)