Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cum ar fi fost dacă Harap Alb era blogger?

Later edit: Fără dubii şi aproape indubitabil, parintele Vania primeşte abonamentele :D

———————

Ia să vă văd acuma, muhahahahahah :D Căci provocarea din titlu vine de la o foarte faină idee a curajoşilor editori ai revistei Harap Alb (cum adică de ce curajoşi??? Păi să scoţi o revistă pe vremurile astea nu este un gest de curaj?), adicătelea să ne imaginăm cum ar continua poveste celebră scrisă de tovarăşul Ion Creangă. În ce fel vrem noi şi cum ne duce tărtăcuţa proprie şi din dotarea personală. Am răspuns acestei provocări, cum aş fi putut să nu o fac? E prea faină :D

E campanie, sigur că e campanie, doar că toţi cei care am zis „da” o facem doar pentru că ne place provocarea şi vrem să vedem cum iese, acest aspect fiind, de altfel, singurul câştig al participării noastre la acestă campanie (#precizarepentruceimaitristidintrevoi). Voi, însă, sunteţi mai câştigaţi: căci o să vă şi distraţi (zău, dacă nu vă simţiţi bine să participaţi la provocare, vă rog eu să nu o faceţi, bine?), dar şi puteţi câştiga câte un abonament pe 12 luni la revistă (am trei pe care pot să vi le ofer).

No bun. Vă ştiu creativi şi mari povestitori. Aşa că nu am greţuri că nu o  să vă placă să rescrieţi desfăşurarea poveştii imaginate de Creangă. Doar că eu vreau să o faceţi pe stil social media. Adică:

– să vă imaginaţi că Harap Alb are blog şi că nu trece o zi fără să scrie pe el

– să vă imaginaţi că toate celelalte personaje au pagini pe facebook şi că fac parte dintr-un grup secret de pe facebook în care nu l-au inclus pe Harap Alb :D

– să vă imaginaţi că, la un moment dat, toate personajele intră la conferinţa „Social Media pe înţelesul zmeilor de duzină” şi că Harap Alb are momentul său se speaker :))

– sau să faceţi cum credeţi voi, la liber, doar poveste social media cu personajele creangeşti să fie!

Hai, băgaţi mare. Şi să vă distraţi corespunzător când o faceţi, condiţie obligatorie, desigur :D Voi alege 3 dintre cei care vor scrie cele mai faine (apreciere fatalmente subiectivă, fireşte) comentarii. Aveţi timp să le intromisionaţi mai jos până la data de 24 mai, ora 23.59.

Şi ca să fie treaba treabă, îi dau lepşa – conform regulamentului – lui Andrei. Dar dacă vreţi şi voi să o preluaţi şi să scrieţi pe blogurile voastre, feel free. Promit ca postare voastră să intre în jurizare. Şi, la cum mă ştiţi, credeţi că o să primiţi puncte în plus sau nu? :D

Succes, stimabililor, succes!

cum-crezi-ca-va-continua-620x229

8 comentarii la “Cum ar fi fost dacă Harap Alb era blogger?

 1. freshblog Răspunde

  ha, ha…ce tare este…

  • Cristian China Birta Răspunde

   Comentam si noi mai cu talent? Nu de alta, dar, in aroganta mea, stiu ca e tare. De la tine astept ceva substantial, ceva fresh, nu doar atat?

 2. Harap-Alb | Ioan Usca
 3. Carol Răspunde

  Super fain scrii. Cat despre Harap Alb….. i-ar trebui 7 tovarasi care sa schimbe ceva prin tara noastra.
  Felicitari.

 4. Ionut Răspunde

  Iti dai seama ca avea un blog alb, imaculat. O pagina de facebook trasnet, plina de prieteni si dusmani, o prietena superba si se pare ca era de partea binelui, deci, practic, nu aborda nimic cu tenta de scandal.

 5. georgiana ene Răspunde

  pot sa-l pun pe harap alb intr-o piesa de teatru? teatru modern:) cu blog, retele de socializare, like, block si distribuie…si cu smartphone!

 6. georgiana ene Răspunde

  nu mai scrie nimeni despre harap alb?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.