Vă dau cozonac reciclat de la 12.30 pe Digi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Puteţi vedea emisiunea aici sau colea mai jos, cum vreţi. Numai dacă vreţi, fireşte :D Fac precizarea necesară că am învăţat şmecheria cu cozonacul reciclat (deşi nu i-am spus aşa atunci :D), de la Nicolai, după cum v-am raportat aici.

————————————

Ioi, ce am ma râns când am filmat cu Marius Tudosiei pentru emisiunea Sănătatea în bucate pentru Digi :)) Dacă vreţi să vedeţi cum am făcut un splendid cozonac reciclat şi alte bunătăţi, astăzi, duminică, de la 12.30 puteţi să ne vedeţi, în toată splendoarea noastră (mă rog, ce nu a căzut la montaj :D) pe Digi.

Şi dupa să îmi spuneţi cum vi s-a părut. Emisiunea, nu cozonacul :))

946810_10151439694251720_1712959810_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Vă dau cozonac reciclat de la 12.30 pe Digi”

  1. Dupa emisiunea am cateva mici curiozitati/rautati …

    – Cum a fost dovlecelul crud ?
    – De ce si-a batut joc de orezul ala ?
    – La cozonac mi-a placut denumirea si atat.

  2. Când a început să sfârâie tigaia cu orez şi ceapă, mi s-a făcut foame. După ce am văzut şi cozonacul, mi-am tăiat o felie. Al meu e încă bun. Are un singur cusur: a rămas cam puţin.
    Concluzia: eşti periculos în bucătărie!

  3. Pingback: Cum m-a convins Sabina de la RCS-RDS să scriu despre o campanie de-a lor • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)