Vă dau cozonac reciclat de la 12.30 pe Digi

Later edit: Puteţi vedea emisiunea aici sau colea mai jos, cum vreţi. Numai dacă vreţi, fireşte :D Fac precizarea necesară că am învăţat şmecheria cu cozonacul reciclat (deşi nu i-am spus aşa atunci :D), de la Nicolai, după cum v-am raportat aici.

————————————

Ioi, ce am ma râns când am filmat cu Marius Tudosiei pentru emisiunea Sănătatea în bucate pentru Digi :)) Dacă vreţi să vedeţi cum am făcut un splendid cozonac reciclat şi alte bunătăţi, astăzi, duminică, de la 12.30 puteţi să ne vedeţi, în toată splendoarea noastră (mă rog, ce nu a căzut la montaj :D) pe Digi.

Şi dupa să îmi spuneţi cum vi s-a părut. Emisiunea, nu cozonacul :))

946810_10151439694251720_1712959810_n

12 comentarii la “Vă dau cozonac reciclat de la 12.30 pe Digi

  1. Mateescu Catalin Răspunde

    Astept , deja sunt pe frecventa :) astept sa inceapa :D abia astept sa vad ce cozonac faci :)

  2. D-Petre Răspunde

    Dupa emisiunea am cateva mici curiozitati/rautati …

    – Cum a fost dovlecelul crud ?
    – De ce si-a batut joc de orezul ala ?
    – La cozonac mi-a placut denumirea si atat.

    • Cristian China Birta Răspunde

      1.Excelenta ideea cu dovleacul crud, recomand!
      2. Nu inteleg cum si-a batut joc, a iesit excelent…
      3. Pai tocmai din denumire reiese si utilitatea. Plus ca e chiar bun la gust.

      • D-Petre Răspunde

        Nu contest gustul orezului dar culoarea si aspectul au fost cam aiurea.

  3. Marius C. Răspunde

    De ce n-ai anuntat mai din vreme? :(

  4. javra Răspunde

    Când a început să sfârâie tigaia cu orez şi ceapă, mi s-a făcut foame. După ce am văzut şi cozonacul, mi-am tăiat o felie. Al meu e încă bun. Are un singur cusur: a rămas cam puţin.
    Concluzia: eşti periculos în bucătărie!

    • Cristian China Birta Răspunde

      Bre, mare shmekerie o sa fie cand o sa se inventeze televiziunea cu miros… Caci, zau, te rupe mirosul ala cand esti in platou, devii incoerent pentru ca iti ploua in gura de pofta :))

  5. georgiana ene Răspunde

    am savurat emisiunea inregistrata (nu am digi)la o bere :)

    ce-i drept berea ar fi mers cu risotto, dar mie mi-a placut foarte tare reteta bruschetelor. si cozonacul reciclat a fost delicios!

    pentru cine nu a vazut emisiunea, gasiti aici inregistarea:

    http://beta.digi24.ro/Media/Emisiuni/Digi24/Sanatatea+in+Bucate/Arhiva+inregistrari/Sanatatea+in+bucate+-+12+mai+13

    enjoy si traiasca berea!

    • Cristian China Birta Răspunde

      Multam ca te-ai uitat si ca ai savura-to :)) Acuma ma uit si eu, ca nu am avut vreme. Sa vad cat au taiat din cat am ras =))

  6. IanculescuHimself Răspunde

    Nu stiu de ce, dar pentru mine nu te prinde bucataria…eu pe bucatari ii vad asa superseriosi si ultra incruntati…
    Mi-a placut insa atmosfera de la emisiune si marca de cozonac :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: