Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Am onoarea de a fi în juriul excelentei iniţiative “Superscrierea Cititorilor”

Am onoarea de a fi membru în juriul excelentei iniţiative “Superscrierea Cititorilor“. Am citit deja câteva texte excelente, pe care le-au propus cititorii. Şi simt intens că o să mai vină altele, care, după caz, o să mă fac să râd, să încrunt sprânceana, să înghit în sec sau, extremă urgenţă, să lăcrimez discret. Sigur că sunt şi o să fie altele care o să mă lase rece. C-aşa-i în viaţă. Puteţi vota textele cu pricina. Şi, fireşte, să propuneţi altele.

Din această onorantă poziţie de membru al juriului, vă rog eu să propuneţi şi voi scriiturile care v-au plăcut în ultima vreme. Chiar aş vrea să mă emoţionez şi, dacă o fi să fie, să mă enervez. Doar să rămân indiferent în faţa unor pasaje nu îmi place, dar intră şi asta în fişa postului :D

Pe scurt (căci pe lung găsiţi pe site), este vorba despre:

Până pe 8 iunie, cititorii pot înscrie și susține o non-ficțiune românească, pe care o consideră valoroasă, publicată în ultimele 8 luni în mediul online. În paralel, publicul votează lucrările înscrise, stabilind astfel top 10 al celor mai bune lucrări. În ultima etapă, juriul va alege câștigătorii.

Autorul textului câștigător va primi un premiu de 300 de euro, oferit cu susținerea Orange România – partener principal, iar cititorul care l-a înscris în concurs va primi un smartphone Samsung Galaxy Core 4G Black. Tea Forte România și editurile Humanitas și Publica vor oferi deasemenea premii.

key visual SSC600x400

3 comentarii la “Am onoarea de a fi în juriul excelentei iniţiative “Superscrierea Cititorilor”

  1. Adriana Reply

    Nu știam că există astfel de concursuri interesante pentru cei cărora le place să scrie non-ficțiune. Mulțumim că ne-ai adus la cunoștință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.