Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 12

Glazeon. O foarte faină idee implentată la noi. Adică, pe scurt, te duci şi bei o bere cu prietenii într-un anumit pub, iar un procent din nota de plată merge către o cauză socială. Evident că succesul iniţiativei ţine de implicarea localurilor, aşa că aţi putea recomand şi la voi pe blog această ispravă.

George Safta şi prietenii lui vor să ofere cadouri copiilor de la la orfelinatul Sf. Iosif. Campania lor ţine până la sfârşitul lui aprilie. Poate vă băgaţi să îi ajutaţi răspândind vestea.

Pe 25 aprilie se lansează YouTube România. Presupun că nu mai are rost să vă spun cât de bună este vestea asta pentru foarte, foarte multă lume.

Despre biciclete. Ce să mai zic altceva?

Primele 11 părţi aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 12”

  1. Adevărul e că la cât de des ai pomenit cuvântul bere în comentariile tale, toţi producătorii acestei licori (măcar) din România, ar trebui să-ţi dea un permis special, valabil în orice local, care să-ţi îngăduie oricând să bei câtă bere doreşti, recunoscându-ţi astfel meritele de a realiza pentru afacerea lor mai mult decât întregul lor departament de marketing.

  2. Pingback: Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 13 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)