Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe bloguri? Part 8

Primele 7 episoade, ca să le zic aşa, din această „ceartă” pe care v-o adminstrez cu mult, mult drag :D le aveţi aici. Cu menţiunea că îmi pare tare, tare rău că nu am mai mult timp să scriu despre cât de multe subiecte faine şi apetisante văd în şi pentru blogosferă. Astăzi, totuşi, ca să ne începem săptămâna bine, vă dau câteva. Cu aceeaşi întrebare: de ce nu aţi scrie pe blogurile voastre despre aceste isprăvi?

Sibiul se bate la baionetă, cum ar veni, cu Parisul, iar Bucureşti şi Cape Town. Aici. Haideţi, tovarăşi, să nu stăm degeaba dacă putem măcar vota, ca să nu zic că putem şi scrie să îndemnăm lumea să voteze :)

Fundaţia Adept Transilvania are nevoie de voturile noastre pentru a pute construi 15 km de traseu de bicicletă în zona Sighişoara – Târnava Mare. Ar fi excelent dacă aţi vota şi voi şi dacă aţi pune umărul la promovarea acestui apel.

Braşovul atunci şi acum. Splendidă ideea, absolut splendidă! Măcar să salutaţi această ispravă, zău. Iar cine se simte în stare să o facă la nivel local, să bage cărbuni :D

Balul Albastru 2013. Pentru copiii cu autism. Mai multe nu vă spun, doar vă invit să ascultaţi piesa de mai jos. Imnul internaţional pentru cauza autismului. Cântată de Scott James, diagnosticat cu sindrom Asperger – o tulburare din spectrul autismului.

Un comentariu la “Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe bloguri? Part 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: