Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce vă întreb eu în titlu m-a întrebat cineva, care are legături masive cu industria hotelieră, când i-am recomandat să meargă la eTravel Conference. Nu am ştiu ce să îi spun… Nu pentru că nu am urmărit cât de cât ce se întâmplă pe zona asta, ci pentru că mi-am dat seama că şi aici, ca în orice lucru în viaţă dacă nu stăm să îl analizăm la modul profi, sunt subiectiv cât China, ca să zic aşa. Şi că instant am spus că cel mai fain lucru de anul trecut a fost Bloggers Inc., o ispravă pe care am realizat-o ca pe o joacă împreună cu Continental Hotels şi despre care au scris minunat Nebuloasa, Cristina, Cristina, Make, Răzvan şi toţi ceilalţi care au participat.

Până la urmă, cred, exact asta este ideea cu turismul: să alegi cu sufletul, nu cu şublerul :) Mă rog, dacă nu eşti în postura de a analiza profesionist, gen juriu, astfel de isprăvi. Caz în care nu mă bag, nu mă pricep :D

Vă întreb şi pe voi: Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012? De curios. Să văd cât de subiectivi sunteţi :))

Apropo, dacă activaţi în domeniul turismului, astăzi încă mai puteţi înscrie proiecte la eTravel Awards.

etravel-awards

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012?”

  1. Nu vreau sa fiu partinitor … dar de la o posta in 2012 cea mai tare miscare facuta pe piata de travel din Romania este cea semnata de Christian Tour cu preluarea mai multor agenti sub umbrela lor. Sau mai bine spus diversificarea ofertelor lor :) Jos palaria … again … caci nu e prima oara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)