Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012?

Ce vă întreb eu în titlu m-a întrebat cineva, care are legături masive cu industria hotelieră, când i-am recomandat să meargă la eTravel Conference. Nu am ştiu ce să îi spun… Nu pentru că nu am urmărit cât de cât ce se întâmplă pe zona asta, ci pentru că mi-am dat seama că şi aici, ca în orice lucru în viaţă dacă nu stăm să îl analizăm la modul profi, sunt subiectiv cât China, ca să zic aşa. Şi că instant am spus că cel mai fain lucru de anul trecut a fost Bloggers Inc., o ispravă pe care am realizat-o ca pe o joacă împreună cu Continental Hotels şi despre care au scris minunat Nebuloasa, Cristina, Cristina, Make, Răzvan şi toţi ceilalţi care au participat.

Până la urmă, cred, exact asta este ideea cu turismul: să alegi cu sufletul, nu cu şublerul :) Mă rog, dacă nu eşti în postura de a analiza profesionist, gen juriu, astfel de isprăvi. Caz în care nu mă bag, nu mă pricep :D

Vă întreb şi pe voi: Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012? De curios. Să văd cât de subiectivi sunteţi :))

Apropo, dacă activaţi în domeniul turismului, astăzi încă mai puteţi înscrie proiecte la eTravel Awards.

etravel-awards

4 comentarii la “Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012?

 1. CipBtRO Reply

  Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Dar e de apreciat pentru 2013 ca te-ai implicat in chesta asta si dorinta ta a devenit realitate
  Avem finala Sibiu – Bucuresti (http://foxnomad.com/2013/03/26/the-best-city-to-visit-travel-tournament-2013-championship/).
  Indiferent de orasul care castiga, turismul nostru are foarte mult de castigat.

  • Cristian China Birta Reply

   Buna intoarcere de condei si de fila de calendar ai facut cu comentariul asta :))
   Cand o sa intreb la anul acelasi lucru sa stii ca faza cu finala asta intre Bucuresti si Sibiu o sa fie in top, clar :D

 2. Ionut Dragu Reply

  Nu vreau sa fiu partinitor … dar de la o posta in 2012 cea mai tare miscare facuta pe piata de travel din Romania este cea semnata de Christian Tour cu preluarea mai multor agenti sub umbrela lor. Sau mai bine spus diversificarea ofertelor lor :) Jos palaria … again … caci nu e prima oara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.