Bloggers Inc.

Stați liniștiți, că nu mă apuc să scriu ceva chestii grele într-o zi de vineri (care, știm cu toți, este cea care ne aduce zilele de sâmbătă și duminică :D). Căci ce vedeți în titlu, adicătelea Bloggers Inc., are legătură cu o preafrumoasă ispravă despre care vă povestesc mai jos. Și la care, evidamont, am nevoie de nițel ajutor din partea voastră.

Săptămâna viitoare, o mână de bloggeri mergem pe lângă Drobeta Turnu Severin într-un team building. Și ziceam (știți această formă a verbului de când erați mici, când ”ziceam că io sunt indianul și ziceam că tu ești șeriful” :D) că suntem toți niște directori ai companiei, firește, Bloggers Inc. :D V-ați prins deja, așa că nu mai insist.

Vă spun doar că vom sta la un motel pe malul Dunării asigurat de partenerii de la Continental Hotels (extrem de deschiși la colaborarea cu bloggerii, mind that), unde vom ajunge cu mașini asigurate de partenerii de la Renault (care au deja o istorie serioasă în zona de 2.0) și vom bicicli și ne vom da cu caiacul, căci alături de noi sunt tovarășii inimoși de la Aventuria.ro, care vin cu sculele, ca să zic așa :)) Despre ce isprăvi vom comite pe acolo, o să vă raportăm pe parcurs.

Vă cer un pic ajutorul. Vă spuneam că toți suntem directori în cadrul Bloggers Inc. Așa că trebuie și eu să îmi aleg o funcție, să îmi dau o denumire, să fiu director de ceva sau pentru ceva. Așa că v-aș ruga pe voi să îmi dați denumirea asta. Și să completați în comentarii ”chinezu este director…”. Și să vă distrați când faceți asta, că altfel zău dacă e fun… :D

25 comentarii la “Bloggers Inc.

 1. Marius Matache Reply

  Director de Chinezi? :))

 2. Vasile Manu Reply

  Foarte buna locatia la motelul Portile de fier, zona superba chiar pe malul Dunării şi dacă vrei poţi să le faci cu mâna bulgarilor de pe partea ailaltă. Are şi piscină. Am fost acolo acum câţiva ani.

  Vai, dracu m-o pus să deschid link-ul ăsta şi să citesc, acum mi s-a făcut un dor nebun de Dunăre, trăzni-o-ar…

  Director executiv al Departamentului de isprăvi 2.0

  • nebuloasa Reply

   Mai Vasile. Draga. Io stiu ca te-a emotionat subiectul cu Eminescu de la Bac (care Eminescu a scris celebrul vers “Bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire” in Scrisoarea III care, de fapt, e prima), dar pe malul celalalt al Dunarii, cel putin in zona aceea a Portilor de Fier, se afla vecinii sarbi. Decat.

 3. Loredana Reply

  director de director:))

 4. Autonom Rent a Car Reply

  Fun Manager? :)

 5. Catalin Reply

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Chief_Content_Officer

  Asta e functia pe care te vad ocupand-o

 6. Bogdan Dascalescu Reply

  Eu zic sa le zici ca tu esti CCO – cheif commenting office

 7. Dan Pandrea Reply

  Great Leader :))

 8. gabi Reply

  Chinezu
  este director…berar :D

 9. Vasile Manu Reply

  Vreau să vin cu o rectificare, la Porţile de fier, acolo în zona motelului respectiv, pe partea ailaltă sunt sârbii, nu bulgarii. M-am încurcat eu, se mai întâmplă. Mulţumesc.

 10. Semanticus Reply

  Mandarin de Severin :):)

 11. gabi Reply

  Presimt ca ne vom distra copios citind comentariile :)

 12. Catalin Dobre Reply

  Director Care Este.

 13. Cris-Mary Reply

  Nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce o sa ispraviti voi pe acolo :) Sa zicem : Director de ”voie buna”

 14. Bogdan Pater Reply

  Director of Chaos 2.0
  sau
  Ideation Director – Idea Generation Director :D

 15. Natural Reply

  Director de folder de Dunare. Daca tot esti in zona, sa mananci si o saramura de peste la Vaporas :) Spor(t)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.