Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Mini-foto reportaj de la prima zi de Bloggers Inc.

Zic mini pentru că o să scriu foarte puţin. Chiar foarte puţin :)) Şi zic foto pentru că o să pun câteva poze. Chiar câteva :)) Pentru că poze adevărate o să primim de la cei care au făcut cu adevărat poze :D Oricum, după prima zi de Bloggers Inc., vă spun că este una din cele mai faine isprăvi la care am participat. Pentru că e altfel. Pentru că am ieşit dintr-o anumită rutină şi facem altceva, ceea ce ne pică foarte bine la coracon :D

Am plecat din Bucureşti în coloană de 5 maşini, 4 Renault (cu mulţumiri încă o dată pentru sprijin) şi un Subaru, al lui Aex de la Aventuria.ro, toate încărcate cu biciclete şi caiace. Arătau superb în trafic! Mai jos o tentativă de poză încercată undeva pe lângă Craiova :))

Ocazie cu care am fost salutaţi regulamentar şi de soldaţi :))

Am ajuns lângă Drobeta Turnu Severin, la Motelul Continental, care a fost o surpriză tare plăcută pentru toată lumea. Cam aşa se vede din camera, cu piscina sub fereastră şi Dunărea un pic mai încolo :)

Am făcut o mică croazieră pe Dunăre, pe la Cazane şi pe la senzaţională Peşteră Ponicova, o excursie care mi-a plăcut de foioioioioi şi asupra căreia vor reveni în detaliu, că prea frumos a fost :)

Iar acum vă las, căci astăzi avem treabă la greu, de aia de team building, adică biciclete caiace, drumeţie. Echipele sunt deja făcute… Let the team building begin!

 

 

4 comentarii la “Mini-foto reportaj de la prima zi de Bloggers Inc.

  1. Ana Reply

    Misto! Caiacele arata ca cele facute de colegii mei.:) Despre Pestera Ponicova a povestit Cristi Lascu de multe ori, legenda zica ca… dar mai bine tac, ca daca vei reveni in detaliu, sa nu stric surpriza! Enjoy the team building!

  2. Bloggers Inc. | Mosneagu'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.