Mini-foto reportaj de la prima zi de Bloggers Inc.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Zic mini pentru că o să scriu foarte puţin. Chiar foarte puţin :)) Şi zic foto pentru că o să pun câteva poze. Chiar câteva :)) Pentru că poze adevărate o să primim de la cei care au făcut cu adevărat poze :D Oricum, după prima zi de Bloggers Inc., vă spun că este una din cele mai faine isprăvi la care am participat. Pentru că e altfel. Pentru că am ieşit dintr-o anumită rutină şi facem altceva, ceea ce ne pică foarte bine la coracon :D

Am plecat din Bucureşti în coloană de 5 maşini, 4 Renault (cu mulţumiri încă o dată pentru sprijin) şi un Subaru, al lui Aex de la Aventuria.ro, toate încărcate cu biciclete şi caiace. Arătau superb în trafic! Mai jos o tentativă de poză încercată undeva pe lângă Craiova :))

Ocazie cu care am fost salutaţi regulamentar şi de soldaţi :))

Am ajuns lângă Drobeta Turnu Severin, la Motelul Continental, care a fost o surpriză tare plăcută pentru toată lumea. Cam aşa se vede din camera, cu piscina sub fereastră şi Dunărea un pic mai încolo :)

Am făcut o mică croazieră pe Dunăre, pe la Cazane şi pe la senzaţională Peşteră Ponicova, o excursie care mi-a plăcut de foioioioioi şi asupra căreia vor reveni în detaliu, că prea frumos a fost :)

Iar acum vă las, căci astăzi avem treabă la greu, de aia de team building, adică biciclete caiace, drumeţie. Echipele sunt deja făcute… Let the team building begin!

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Mini-foto reportaj de la prima zi de Bloggers Inc.”

  1. Misto! Caiacele arata ca cele facute de colegii mei.:) Despre Pestera Ponicova a povestit Cristi Lascu de multe ori, legenda zica ca… dar mai bine tac, ca daca vei reveni in detaliu, sa nu stric surpriza! Enjoy the team building!

  2. Pingback: Bloggers Inc. | Mosneagu'

  3. Pingback: Team Building la Portile de Fier • Vlad.Dulea.ro

  4. Pingback: Care a fost cea mai faină chestie care s-a întâmplat în turismul românesc în 2012? • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)