Concert acustic byron, astăzi, la 18, la Vodafone Experience Store, în AFI Cotroceni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Atât am a vă spune: astăzi, vineri 15 martie, la Vodafone Experience Store, în AFI Cotroceni, de la 18.00, o să aveţi parte de un concert byron. Acustic, adică într-un mare fel :)

V-am spus de multe ori despre aceşti băieţi de mare angajament. Daţi o simplă căutare aici pe chinezu.eu sau în Republica Culturală Chineză şi o să găsiţi zeci de postări despre ei. Pentru că îmi place foarte tare muzica lor, dar şi faptul că sunt nişte oameni faini.

Cu unii dintre voi o să mă văd sâmbătă, la Palatul Copiilor, la concertul de lansare a ultimului lor album bilingv “30 Seconds of Fame”, cu versurile în limba engleză, şi “30 de secunde de faimă”, cu aceleaşi piese traduse în limba română.

Până atunci, nişte mostre.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Concert acustic byron, astăzi, la 18, la Vodafone Experience Store, în AFI Cotroceni”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)