Ce bine că ne-am înşelat în privinţa lui Dan Bittman…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiţi cum se întâmplă îndeobşte pe la noi (dar, presupun, şi aiurea). Adică partea nasoală din ceva circulă mult mai repede decât (ceea ce s-ar putea să fie dar nu se ştie dacă aşa este) partea bună. Aşa s-a întâmplat şi în cazul operaţiei lui Dan Bittman, când se auzea peste tot faza cu “săracul, e gata cu vocea lui, nu îşi mai revine după operaţia aia…“. Şi pe mine mă prinsese chestiunea şi o ziceam şi eu când venea vorba despre acest caz, căci auzisem oameni care ştiau cât este ceasul în industrie spunându-mi “din surse sigure” că aşa este, Dan e finito, trebe să se apuce de TV sau nu ştiu ce, nu mai poate cânta.

Aşa că, aproximativ la 3,45 de secunde de la momentul în care am dat play clipului de mai jos, văzut la Cristina Bazavan, am rânjit masiv fasolea şi mi-am spus “bine că am fost noi proşti” şi m-am bucurat teribil că Dan şi-a revenit. Nu că mi-ar plăcea decisiv ce cântă Holograf în ultima vreme, asta este o altă mâncare de peşte. Ci pentru că nu îmi imaginam cum ar fi fost viaţa lui fără să cânte :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)