Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?

Întrebarea din titlu – un pic luată la pilă, e drept :D – i-am adresat-o şi lui Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Şi voi puteţi să îi adresaţi întrebări pe facebook până pe 18 februarie, aşa că trageţi din toate poziţiile, că poate suportat, am făcut un interviu cu el anul trecut şi ştiu :))

Şi nu l-am întrebat degeaba. Pentru că ştiu ce a făcut Ruxa verile trecute, ca să zic aşa :)), când promovarea FITS s-a bazat mult pe bloggeri, pe social media în general şi, zic eu, aşa de la peluză, a ieşit o treabă foarte bună.

În plus mai ştiu că Toamna Orădeană, gestionată exemplar de Flavius şi coordonată foarte bine pe social media de Nebuloasa a fost un real succes 2.0. Sau că Folk Alba, unde Make a fost tartorul blogosferic, a avut ditai expunerea pe bloguri.

Anul acesta am nişte gânduri mai năstruşnice în ceea ce priveşte promovarea FITS. Dar ca să fie şi mai năstruşnice :D m-am gândit să vă întreb pe voi cam cum aţi vedea umărul 2.0 pus de bloggeri la promovarea Festivalului? Hai că ştiu că aveţi idei creţe, nu fiţi modeşti, că nu dă bine la ten :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?”

  1. Mi-ar placea un Comitet organizatoric 2.0 in care sa se prezinte (prezentam) alternativ diferite evenimente din festival. In anii trecuti am citit impresii de la festival si stiri legate in special de spectacolele romanesti. Mi-ar placea o abordare mai larga si mai internationala pentru a-l credita cu adevarata sa dimensiune. Daca am fi mai multi (chiar si cei ce nu pot fi prezenti) dar am face research punctual pe cate un eveniment, cred ca l-am putea reflecta mai complet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)