Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?

Întrebarea din titlu – un pic luată la pilă, e drept :D – i-am adresat-o şi lui Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Şi voi puteţi să îi adresaţi întrebări pe facebook până pe 18 februarie, aşa că trageţi din toate poziţiile, că poate suportat, am făcut un interviu cu el anul trecut şi ştiu :))

Şi nu l-am întrebat degeaba. Pentru că ştiu ce a făcut Ruxa verile trecute, ca să zic aşa :)), când promovarea FITS s-a bazat mult pe bloggeri, pe social media în general şi, zic eu, aşa de la peluză, a ieşit o treabă foarte bună.

În plus mai ştiu că Toamna Orădeană, gestionată exemplar de Flavius şi coordonată foarte bine pe social media de Nebuloasa a fost un real succes 2.0. Sau că Folk Alba, unde Make a fost tartorul blogosferic, a avut ditai expunerea pe bloguri.

Anul acesta am nişte gânduri mai năstruşnice în ceea ce priveşte promovarea FITS. Dar ca să fie şi mai năstruşnice :D m-am gândit să vă întreb pe voi cam cum aţi vedea umărul 2.0 pus de bloggeri la promovarea Festivalului? Hai că ştiu că aveţi idei creţe, nu fiţi modeşti, că nu dă bine la ten :D

2 comentarii la “Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?

 1. Natural Reply

  La promovare de festivaluri inca n-am ajuns, dar exersam cu recitaluri si pregatim audienta craioveana pentru 1 Martie.
  Ma rog, mai promovam noi si festivaluri, dar asa mai impersonal, pe cand venirea lui Make la Craiova am luat-o la modul personal si blogosferic :)
  http://danailie2004.blogspot.ro/2013/02/concert-make-la-craiova.html
  http://danielbotea.blogspot.ro/2013/02/1-martie-cu-m-de-la-make-craiova.html
  Spor!

 2. Jocul orb -Olivia Reply

  Mi-ar placea un Comitet organizatoric 2.0 in care sa se prezinte (prezentam) alternativ diferite evenimente din festival. In anii trecuti am citit impresii de la festival si stiri legate in special de spectacolele romanesti. Mi-ar placea o abordare mai larga si mai internationala pentru a-l credita cu adevarata sa dimensiune. Daca am fi mai multi (chiar si cei ce nu pot fi prezenti) dar am face research punctual pe cate un eveniment, cred ca l-am putea reflecta mai complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.