Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?

Întrebarea din titlu – un pic luată la pilă, e drept :D – i-am adresat-o şi lui Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Şi voi puteţi să îi adresaţi întrebări pe facebook până pe 18 februarie, aşa că trageţi din toate poziţiile, că poate suportat, am făcut un interviu cu el anul trecut şi ştiu :))

Şi nu l-am întrebat degeaba. Pentru că ştiu ce a făcut Ruxa verile trecute, ca să zic aşa :)), când promovarea FITS s-a bazat mult pe bloggeri, pe social media în general şi, zic eu, aşa de la peluză, a ieşit o treabă foarte bună.

În plus mai ştiu că Toamna Orădeană, gestionată exemplar de Flavius şi coordonată foarte bine pe social media de Nebuloasa a fost un real succes 2.0. Sau că Folk Alba, unde Make a fost tartorul blogosferic, a avut ditai expunerea pe bloguri.

Anul acesta am nişte gânduri mai năstruşnice în ceea ce priveşte promovarea FITS. Dar ca să fie şi mai năstruşnice :D m-am gândit să vă întreb pe voi cam cum aţi vedea umărul 2.0 pus de bloggeri la promovarea Festivalului? Hai că ştiu că aveţi idei creţe, nu fiţi modeşti, că nu dă bine la ten :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum pot ajuta bloggerii la promovarea unui festival cultural?”

  1. Mi-ar placea un Comitet organizatoric 2.0 in care sa se prezinte (prezentam) alternativ diferite evenimente din festival. In anii trecuti am citit impresii de la festival si stiri legate in special de spectacolele romanesti. Mi-ar placea o abordare mai larga si mai internationala pentru a-l credita cu adevarata sa dimensiune. Daca am fi mai multi (chiar si cei ce nu pot fi prezenti) dar am face research punctual pe cate un eveniment, cred ca l-am putea reflecta mai complet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.