O mică mare modificare a blogului. Cu mulţumiri :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Unul din lucrurile faine care mi se întâmplă când prestez pe acest mult prea minunat blog (căci mai am şi alte ipostaze în care exist, ca tată, soţ, tăietor de facturi, prieten etc. :D) este că mă consult cu voi în anumite privinţe. Şi îmi place mereu ce iese :) Spre exemplu, când v-am întrebat cum aţi vrea să se numească secţiunea zilnică în care eu fac recomandări din blogosferă, adică scriu despre ce mi-a făcut cu ochiul, ca să zic aşa. Întâi am ales eu din mai multe denumiri pe care le-aţi propus, apoi le-am supus votului vostru. Iar voi aţi decis.

Aşa că de azi înainte ceea ce era cunoscut drept „Recomandările zilei din blogosferă” devine „Chintesenţa zilei„. Propunerea denumirii aparţine lui Ştefan şi a fost votată de cei mai mulţi dintre voi. Drept pentru care, după cum vedeţi, mă supun votului vostru şi aşa îi rămâne numele! Iar Ştefan primeşte premiul pus la bătaie, adică banner timp de 30 de zile pe chinezu.eu şi un interviu acilea la mine.

Dar aceasta nu este singura modificare pe care o aduc acestei secţiuni. Căci ea va avea, de obicei, 3 părţi. Una în care abordez o temă specifică şi vă dau nişte linkuri care fac referire la această temă (spre exemplu prima tură este despre e-commerce), una în care vă dau informaţiile pe care le-am primit pe mail (nu pe toate, şi acolo fac o selecţie), un fel de „am primit la redacţie„, daca vreţi – şi vi le dau pentru că, sper, o să fie de folos unora dintre voi – şi una în care vă dau nişte linkuri mai urgente, ca să zic aşa, adică cele care nu fac parte din categoria celor pe care le abordez în tema specifică şi nici în cele primite la „redacţie”, dar care trebuie date, după mintea mea.

No bun, acestea fiind spuse să începem să pornim, cum ar spune un mult prea zelos stahanovist :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “O mică mare modificare a blogului. Cu mulţumiri :)”

  1. Pingback: Chintesenţa zilei - despre e-commerce în România • Chinezu

    1. Sa stii ca modificarea este spre bine. Adica pornind de la denumirea votata de cititori m-am gandit sa abordez altfel, dupa cum zic. Ai vazut prima Chintesenta, aia cu e-commerce? Îmi pare ca e mai structurat asa si mai util :)

  2. Adica o sa ai 3 randuri de recomandari pe zi? Pai nu e prea mult? Ai atata timp sa postezi atatea? :) Nu te condamn, dimpotriva. Sunt doar mirat.

    Altfel, felicitari pentru noua rubricuta :) Si speram sa supravietuiasca mult timp d-acu inainte!

  3. Pingback: Blogosfera e chiar la nivelul la care trebuie să fie • Chinezu

  4. Vreau sa iti spun ca imi lipseste vechea forma a chintesentei (sau a recomandarilor zilei). E drept ca ceea ce e acum la „rubrica” Chintesenta zilei este, intr-adevar, chintesenta recomandarilor.
    Ceva de genul vechilor recomandari din blogosfera crezi ca vei mai avea? Nu de alta, dar cred ca e mai „usor” pentru tine si mai „misto” pentru mine sa existe recomandari generale, pe subiecte diferite, pe care sa le trimiti/primesc in fiecare dimineata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)