26.04.2017

O mică mare modificare a blogului. Cu mulţumiri :)

Unul din lucrurile faine care mi se întâmplă când prestez pe acest mult prea minunat blog (căci mai am şi alte ipostaze în care exist, ca tată, soţ, tăietor de facturi, prieten etc. :D) este că mă consult cu voi în anumite privinţe. Şi îmi place mereu ce iese :) Spre exemplu, când v-am întrebat cum aţi vrea să se numească secţiunea zilnică în care eu fac recomandări din blogosferă, adică scriu despre ce mi-a făcut cu ochiul, ca să zic aşa. Întâi am ales eu din mai multe denumiri pe care le-aţi propus, apoi le-am supus votului vostru. Iar voi aţi decis.

Aşa că de azi înainte ceea ce era cunoscut drept „Recomandările zilei din blogosferă” devine „Chintesenţa zilei„. Propunerea denumirii aparţine lui Ştefan şi a fost votată de cei mai mulţi dintre voi. Drept pentru care, după cum vedeţi, mă supun votului vostru şi aşa îi rămâne numele! Iar Ştefan primeşte premiul pus la bătaie, adică banner timp de 30 de zile pe chinezu.eu şi un interviu acilea la mine.

Dar aceasta nu este singura modificare pe care o aduc acestei secţiuni. Căci ea va avea, de obicei, 3 părţi. Una în care abordez o temă specifică şi vă dau nişte linkuri care fac referire la această temă (spre exemplu prima tură este despre e-commerce), una în care vă dau informaţiile pe care le-am primit pe mail (nu pe toate, şi acolo fac o selecţie), un fel de „am primit la redacţie„, daca vreţi – şi vi le dau pentru că, sper, o să fie de folos unora dintre voi – şi una în care vă dau nişte linkuri mai urgente, ca să zic aşa, adică cele care nu fac parte din categoria celor pe care le abordez în tema specifică şi nici în cele primite la „redacţie”, dar care trebuie date, după mintea mea.

No bun, acestea fiind spuse să începem să pornim, cum ar spune un mult prea zelos stahanovist :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Bună, Cristi

Chintesenţa zilei – despre e-commerce în România

10 comentarii

 1. marți, 15 ianuarie 2013, 08:33

  […] Vă recomand să înţelegeţi ce înseamnă “Chintesenţa zilei”. Ca să nu avem discuţii […]

  Răspunde
 2. marți, 15 ianuarie 2013, 09:06

  N-a iesit ce am votat dar pana la urma conteaza mai mult informatiile si nu titlul de rubrica.

  Răspunde
  • marți, 15 ianuarie 2013, 09:16

   Sa stii ca modificarea este spre bine. Adica pornind de la denumirea votata de cititori m-am gandit sa abordez altfel, dupa cum zic. Ai vazut prima Chintesenta, aia cu e-commerce? Îmi pare ca e mai structurat asa si mai util :)

   Răspunde
 3. marți, 15 ianuarie 2013, 10:03

  Multumesc celor care au votat „Chintesenta zilei”! Apreciez!
  PS: Imi place si noua structura, cu 3 parti :)

  Răspunde
  • marți, 15 ianuarie 2013, 10:10

   Eu iti multumesc, si pe aceasta cale, pentru ca ai adus plus valoare blogului meu. Bine, e drept ca si eu sunt foarte bun de fac de astea, desigur :))

   Răspunde
 4. marți, 15 ianuarie 2013, 10:52

  Adica o sa ai 3 randuri de recomandari pe zi? Pai nu e prea mult? Ai atata timp sa postezi atatea? :) Nu te condamn, dimpotriva. Sunt doar mirat.

  Altfel, felicitari pentru noua rubricuta :) Si speram sa supravietuiasca mult timp d-acu inainte!

  Răspunde
  • marți, 15 ianuarie 2013, 10:58

   Da-mi voie sa consider intrebarile tale ca fiind retorice. Caci mi-e greu sa imi imaginez de ce as fi structurat asa sectiunea daca nu as fi pregatit sa prestez corespunzator :))

   Răspunde
 5. marți, 15 ianuarie 2013, 11:36

  Eu preferam sa fie linkurile si 2 vorbe pe scurt pentru a putea decide rapid ce ma intereseaza si ce nu, asa e un articol destul de lung de citit.

  Răspunde
 6. joi, 17 ianuarie 2013, 07:53

  […] de un chinezerview, uite că acum am unul. Cu Ştefan Radu, cel care mi-a botezat secţiunea “Chintesenţa zilei“, după ce voi, într-o democraţie 2.0 splendidă :D, aţi decis că aceasta este cea mai […]

  Răspunde
 7. luni, 18 februarie 2013, 13:38

  Vreau sa iti spun ca imi lipseste vechea forma a chintesentei (sau a recomandarilor zilei). E drept ca ceea ce e acum la „rubrica” Chintesenta zilei este, intr-adevar, chintesenta recomandarilor.
  Ceva de genul vechilor recomandari din blogosfera crezi ca vei mai avea? Nu de alta, dar cred ca e mai „usor” pentru tine si mai „misto” pentru mine sa existe recomandari generale, pe subiecte diferite, pe care sa le trimiti/primesc in fiecare dimineata.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *