Vă rog să nu veniţi la Social Media Snow Camp

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Serios, chiar nu are rost să veniţi la Social Media Snow Camp. Lăsaţi-i pe alţii să meargă să îşi piardă trei zile din viaţă la munte, la Pârâul Rece, într-o amestecătură pestriţă de bloggeri, companii şi agenţii. Lăsaţi-i pe alţii să stabilească nişte relaţii care vor dăinui mult mai mult timp decât au crezut şi, unii, sperat. Lăsaţi-i pe alţii să fie cei care ştiu că a investi un pic acum în ceea ce faci înseamnă a obţine nişte beneficii corespunzptoare un pic mai încolo. Pe alţii, adică pe noi, cei care o să mergem, desigur.

Aşa că nu veniţi la Social Media Snow Camp. Că doar este cine să vină şi să se bucure de tot ce înseamnă ieşirea asta de weekend 2.0 :D

Mă rog, dacă sunteţi îndeajuns de enervanţi ca, totuşi, să vreţi să veniţi, hai să vă dau vreo două. Argumente, desigur :D

Aveţi teribila şansă să vă întâlniţi cu mine :D Şi să povestim la o bere cum vă poate aduce beneficii Campionatul Naţional de Blogging. Şi dacă eşti blogger, şi dacă eşti agenţie sau companie.

Dacă eşti blogger, trust me când îţi spun că împrieteneala pe care o săvârşeşti în astfel de tabere cu companii, agenţii sau alţi bloggeri  înseamnă unul din răspunsurile pe care ţi le dai la întrebarea „De ce eu nu?” pe care ţi-o pui de ceva vreme. Mai mult nu are rost să spun  pentru că mi-aş răci tastatura degeaba.

Dacă eşti reprezentant al unui companii, trust me când îţi spun că relaţia directă pe care o stabileşti cu un blogger în condiţii de bere, foc de tabără, discuţii tranşante în aer de munte este un beneficiu teribil pentru tine ca om, dar şi pentru compania pe care reprezinţi.

Dacă eşti agenţie, păi ce ocazie mai bună să ai şi potenţialul client şi potenţialul „răspândac” în acelaşi loc şi să şi bei o bere cu amândoi? :))

Desigur, partea de distracţie (ar fi mai bine să trecem sub tăcere anumite aspecte care trebuie trecute sub tăcere) are o conotaţie dur intelectuală, căci cărţile de filosofie greacă pe care le răsfoim în tăcerea majestică a sălii de lectură sunt tot atâtea mărturii ale spăşitei penitenţe 2.o pe care o săvârşim, an de an, în acest pelerinaj blogosferic la Pârâul Rece… :D

PS Această postare este un pamflet jalnic de care sunt responsabil în totalitate. Orice asemănarea cu realitatea a fost ratată la modul sublim. Poate pentru că abia aştept să ajung la Pârăul Rece :D

Mulţumim sponsorilor Michelin, Danone, Staropramen, Coca Cola, Ford, CosmoteGermanos, AFI Cotroceni.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Vă rog să nu veniţi la Social Media Snow Camp”

  1. Pingback: Bloggeri, speakeri şi agenţii: aşteptări de la Biz Snow Camp 2012 | printreranduri.eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)