Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

acoustic bloggers, de la Piaţa Unirii

Marius Matache, Vlad Dulea şi Radu Tudoroiu formând una dintre cele mai inspirate echipe de instrumentişti pe care am văzut-o. Marius Matache şi Vlad Dulea descurcându-se de minune şi cu vocea. Radu Tudoroiu, un percuţionist pe care aş vrea să-l mai văd, pentru că este foarte bun.

Andra Zaharia, Anca Duma şi Sandra Clipea, tripleta de feminin de care are nevoie orice spectacol. Andra cu ceva emoţii, Anca transformându-se în Steven Tyler-ul sesiunii, Sandra manevrând totul aproape perfect. Piese bine alese, chiar aş putea spune că fiecare dintre cei care au cântat acolo au avut intuiţia de a nu alege un lucru pentru care vocea lor nu este făcută. Nu zâmbiţi, că asta e treabă mare şi ştiu din proprie experienţă. În general, oricine cu puţină voce poate aborda cam orice piesă. Problema este că nu totul va ieşi bine şi că există piese care pot face acea voce să exceleze. Iar fetele au arătat că au voce şi sunt sigur că pot mult mai mult decât au oferit ieri. Bravo!

Oameni care şi-au găsit timp să asculte, să bată din palme, să aplaude, chiar să cânte alături de blogări. Blogări adunaţi la un loc. Nu-i cunosc pe toţi, că nu sunt chiar genul care să fie foarte sociabil în lumea asta, aşa că-i pot numi pe Mihai Auraş, Cristi China, Bogdan Dăscălescu sau Ştefan Murgeanu. Îi rog pe toţi ceilalţi să mă ierte: nu vreau să vă omit, pur şi simplu nu vă cunosc. Sunt sigur însă că sunteţi oameni faini, cum spune Chinezu. Poate, cândva…

Cam aşa a fost. Un proiect în care am să cred, puţinele în care am curajul să cred. Un proiect care oferă înainte de a cere şi care nu cere pentru el şi pentru cei implicaţi. Când apare aşa ceva, singurul lucru pe care-l poţi face este să oferi respect. Iar acoustic bloggers şi toţi cei implicaţi în el au parte de respectul meu.

Pentru ceva mai multe amănunte muzicale sau pentru mai multe cuvinte despre fiecare dintre cei amintiţi mai sus puteţi consulta cronica pe care am scris-o aici.

7 comentarii la “acoustic bloggers, de la Piaţa Unirii

 1. Cruce Adrian Reply

  A fost cu adevarat ceva special. Treceam pe acolo din intamplare si am vazut ceva frumos!

  • Krishan Reply

   Nu, pai nu mai era nimeni pe varf cand am ajuns noi, plus ca noi am ajuns detusl de tarziu pe varf plecand tocmai din Cheia, pe cand voi sigur ati facut mai putin de la Muntele Rosu.

 2. bogdan Reply

  Mă bucur că ţi-a plăcut. Adevărul este că nici nu avea ce să nu-ţi placă. În clipa când implici suflet, lucrurile nu pot ieşi greşit.

 3. Cristian China Birta Reply

  Ce ma bucura comentariul lui Adrian… Aproape la fel de tare pe care ma bucura ca a scris BogDan despre Acoustic Bloggers inainte de a apuca eu sa o fac :))

  • BogDan Reply

   Da’ ce, tu nu poţi să scrii? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.