Cu cine aţi vota dacă ar candida Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare?

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu mă întrebaţi ce m-a apucat să întreb asta. Căci, aşa cum viaţa ne-o dovedeşte în fiecare zi, mai bine nu încercăm să înţelegem unele lucruri şi le luăm ca atare :) Am pus întrebarea şi pe facebook, dar nu e treabă serioasă acolo, ăia râd pe acolo şi se distrează, ce să faci, ăsta este electoratul 2.0 la noi… :D

Aşa că aplelez la voi, cititori serioşi şi responsabili, să îmi ziceţi care ar fi alegerea voastră. Şi să îmi ziceţi – bonus – dacă Mihai Viteazu ar candida din partea USL şi Ştefan cel Mare din partea ARD sau invers.

Hai, România!

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

25 thoughts on “Cu cine aţi vota dacă ar candida Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare?”

 1. Eu as vota cu Mihai Viteazul pentru ca este mai „de-al locului”.

  In plus, a fost mai smecher decat Stefan cel mare. Si stiu si de ce: Mihai era pe 100 de lei, in timp ce Stefan era pe moneda de 20 de lei.
  De unde deduc faptul ca Mihai e de cel putin cinci ori mai tare ca Stefan :)

 2. Pingback: Recomandările zilei din blogosferă - 18.10.2012 • Chinezu

 3. Cu Mihai Viteazu’ clar, ca e oltean de-al meu si a demonstrat ca stie sa unesca toti romanii. In plus Stefan cel Mare este si Sfant si nu prea merge de presedinte. Ati mai vazut voi presedinte sfant?

 4. Mihai Viteazul. De ce? Păi a fost vecin cu mine, e şi normal să aibă un mic avantaj in acest caz… Dar, trebuie să ţinem cont şi de faptul că a fost ban (concluzie: avea statut social şi o anumită reputaţie), dar a dorit să facă ceva memorabil in România… s-o ajute!

 5. As vota cu Mihai Viteazu, clar.

  Stefan ala micu’ a fost un psihopat cu grave probleme de control, cam ca Traian asta micu’ al nostru. Norocul lui e ca pe vremea lui procedurile de impeachment erau mai usor de evitat.

  Votati Mihai Viteazu! :)

 6. Cred ca ai pus candidaturile gresit. Mihai Viteazu se baza pe ooaste aleasa, boiereasca si avea bune conexiuni externe, care, la o adica, dupa un schnaps la Marul de Aur il sustineau pentru functia de guvernator (al Transilvaniei); avea excelente relatii cu secuii, asa ca sigla ARD i s-ar potrivi mai bine; cred insa ca nu ar fi candidat pentru ceva mai jos de Presedintia Daciei, asa ca la parlamentare ii lasa pe alde Preda Buzescu. Pe de alta parte Stefan are mai multa fata de USL-ist chemand la lupta oastea cea mare a tarii.

 7. Pingback: Mesaj pentru cei ce nu merg la vot: Haideţi să votăm şi să le arătăm degetul din mijloc! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)