Cine vine să fie lup adevărat sâmbătă?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ideea e în felul următor: sămbătă, 20 octombrie, de la ora 15.00, Lupii Bucureşti joacă împotriva italiaenilor de la Calvisano. Un meci care ar putea reprezenta prima victorie a băieţilor noştri în Amlin Challenge Cup, după ce în primul meci au pierdut cu puternica formaţie Bath cu 17-40. Şi la primul meci echipa club16.ro a fost în tribună, dar acum vrem să fim mai mulţi şi să încurajăm echipa corespunzător.

De aceea lansăm următoarea provocare: transformă-te în lupul de care echipa are nevoie! Adică hai să mergem toţi să stăm în aceeaşi tribună (va fi sectorul B2, cei interesaţi află mai jos cum pot lua bilete) şi să facem o galerie care să semene cât mai mult cu o haită de lupi :)) Adică să vină fiecare cât mai lup cu putinţă. Nu îmi dau seama cum (nici eu nu ştiu în acest moment cum o să fiu :D), dar ideea este să fim cât mai lupi cu putinţă. Hai că vă ştiu creativi, aşa că s-ar putea să iasă ceva fain :D

O să stăm toţi în sectorul B2. Biletele pentru galerie – costă 20 de lei biletul – le puteţi lua de la casa de bilete a FRR din Bd. Mărăşti nr. 18-20 şi să cereţi special la B2, cu menţiunea că veniţi la galerie. Avem sectorul rezervat până vineri după masă, după care biletele care rămân se pun în vânzare în ziua meciului.

Dacă am tovarăşi care vor neapărat să vină şi garantează că ajung, putem să ne organizăm să luăm noi biletele mai din timp şi să dea ei banii când ne vedem sâmbătă la meci. Aşa că dacă sunteţi ok cu varianta asta, ziceţi care vreţi, dar până joi dupa masa, ca să apuc să iau biletele. Vă rog confirmaţi aici, ca să ne organizam mai bine.

Hai că vă aştept să mă speriaţi de ce lupi de mare angajament o să fiţi :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cine vine să fie lup adevărat sâmbătă?”

  1. Pingback: A început să-mi placă rugbyul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)