Am relansat club16.ro

Cred că e cel mai bun titlu pe care îl puteam da postării. Pentru că trebuie să fie ceva informativ. Fără alte conotaţii. Chiar dacă mă bucur teribil că pot anunţa relansarea club16.ro. Dar, pe lângă această firească bucurie, am şi o urmă de stânjeneală şi tristeţe că nu ne-a reuşit din prima… Pentru că am dat drumul siteului cu multă vreme în urmă, dar, din raţiuni pe care nu are rost să le discutăm aici, l-am lăsat de izbelişte. Nu doar eu (deşi mă consider principalul vinovat) ci toţi cei câţiva oameni care am zis că facem şi că dregem. Dar nu am făcut. Şi nici nu am dres. Şi m-am trezit la un moment dat că mă ocup singur de site. Ceea ce nu e ok din nici un punct de vedere. Ca să nu zic că aşa ceva scoate tot feng shuiul din spiritul unei atfel de iniţiative.

Aşa că atunci când Horia a zis „gata, măh, nu se mai poate aşa” şi a strigat adunarea, eu l-am întrebat foarte serios dacă este serios şi dacă vrea să facem treabă cum trebuie şi să aducem mai mulţi oameni la fel de hotărâţi alături de noi. Horia a fost atât de serios încât aproape mi-a făcut un business plan pe tema asta :) Aşa că nu am putut decât să mă bucur şi să mă alătur echipei din care mai fac parte Make, Andrei şi Vlad. Deocamdată. Pentru că deja sunt mai mulţi iubitori de rugby care au afirmat că se alătură iniţiativei cu mare entuziasm.

Sper ca de data asta să fie cu noroc. Adică nu sper, ştiu că va fi :D Prima ieşire „publică” a club16.ro se va întâmpla mâine, sâmbătă, la meciul dintre Lupii Bucureşti şi Bath. După care o să ne organizăm în aşa fel încât să facem să fie bine :)

Hai, Lupiiiiiii! Auuuuuuuuuuuu!

PS Avem şi pagină de facebook, aşa că ia băgaţi un Like. Dar, vă rog eu frumos, numai dacă aveţi treabă cu rugbyul, căci altfel zău dacă are rost să avem noi treabă cu voi…

 

 

6 comentarii la “Am relansat club16.ro

 1. Marian S Răspunde

  Ca mare amator ce sunt, eu stiu ca rugby se joaca in 15. Care-i faza cu 16???

  • Cristian China Birta Răspunde

   In afara de faptul ca 16 urmeaza dupa 15, ar fi faptul ca suporterul ar trebui sa fie (si de multe ori este) al 16-lea jucator. Capisci?

 2. Madalin Blidaru Răspunde

  Succes!

 3. Blogatu Răspunde

  Foarte buna initiativa, felicitari, te sustin!

 4. Blogatu Răspunde

  Voi promova la categoria recomandari de azi

 5. Buculesei Răspunde

  Felicitari pentru relansare … foarte multe proiecte in ziua de azi sunt abandonate, iar unele sunt relansate, astea fiind rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: