Am relansat club16.ro

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cred că e cel mai bun titlu pe care îl puteam da postării. Pentru că trebuie să fie ceva informativ. Fără alte conotaţii. Chiar dacă mă bucur teribil că pot anunţa relansarea club16.ro. Dar, pe lângă această firească bucurie, am şi o urmă de stânjeneală şi tristeţe că nu ne-a reuşit din prima… Pentru că am dat drumul siteului cu multă vreme în urmă, dar, din raţiuni pe care nu are rost să le discutăm aici, l-am lăsat de izbelişte. Nu doar eu (deşi mă consider principalul vinovat) ci toţi cei câţiva oameni care am zis că facem şi că dregem. Dar nu am făcut. Şi nici nu am dres. Şi m-am trezit la un moment dat că mă ocup singur de site. Ceea ce nu e ok din nici un punct de vedere. Ca să nu zic că aşa ceva scoate tot feng shuiul din spiritul unei atfel de iniţiative.

Aşa că atunci când Horia a zis „gata, măh, nu se mai poate aşa” şi a strigat adunarea, eu l-am întrebat foarte serios dacă este serios şi dacă vrea să facem treabă cum trebuie şi să aducem mai mulţi oameni la fel de hotărâţi alături de noi. Horia a fost atât de serios încât aproape mi-a făcut un business plan pe tema asta :) Aşa că nu am putut decât să mă bucur şi să mă alătur echipei din care mai fac parte Make, Andrei şi Vlad. Deocamdată. Pentru că deja sunt mai mulţi iubitori de rugby care au afirmat că se alătură iniţiativei cu mare entuziasm.

Sper ca de data asta să fie cu noroc. Adică nu sper, ştiu că va fi :D Prima ieşire „publică” a club16.ro se va întâmpla mâine, sâmbătă, la meciul dintre Lupii Bucureşti şi Bath. După care o să ne organizăm în aşa fel încât să facem să fie bine :)

Hai, Lupiiiiiii! Auuuuuuuuuuuu!

PS Avem şi pagină de facebook, aşa că ia băgaţi un Like. Dar, vă rog eu frumos, numai dacă aveţi treabă cu rugbyul, căci altfel zău dacă are rost să avem noi treabă cu voi…

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Am relansat club16.ro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)