Părerea mea despre Joe Stump – Revenge of the Shredlord (2012)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am ascultat ultimul album Joe StumpThe Revenge of the Shredlord (2012) – furnizat de cel care mă ţine la curent cu tot ce mişcă pe zona feroasă – fără nici un fel de aşteptări. Îl ştiam pe Joe cum cântă, ştiam că mi-e greu să mă aştept la vreo surpriză din partea lui, aşa cum ştiam că nu mă pot aştepta la nici o dezamăgire. Şi exact aşa a fost. Pentru că albumul este unul agreabil. Adică îl poţi asculta cu inima deschisă şi cu zâmbetul pe buze, dar fără să îţi dea teme de gândire sau să te facă să ridici sprânceana foarte tare. Adică i-ai dat play şi ştii că o să auzi un chitarist foarte bun, care îţi prezintă o grămadă de tehnici, trece printr-o mulţime de teme chitaristice, adică tot tacâmul.

Hai să vă zic altfel. The Revenge of the Shredlord este ca o lucrare de admitere în Academia Mondială de Cântat la Chitară. Adică partituri excelent interpretate, tehnică impecabilă, sound sănătos. Doar că Joe nu reuşeşte ceea ce alţi chitarişti reuşesc să facă, adică să toarne şi un pic de coracon în ceea ce cântă. Prin comparaţie, muzica lui Joe păleşte când te gândeşti la obrăznicia simpatică a lui Zakk  Wylda, la entuziasmul splendid al lui Steve Stevens, la derbedenismul acaparator al lui Axel Rudi Pell, ca să numesc doar câţiva. Cred că m-am făcut înţeles. Dacă nu, spuneţi, că intru în detalii :))

Pe o scară de 1 la 10 dau un 8 albumului. Cu menţiunea că dacă nu sunteţi amatori de chestii chitaristice nu prea v-aş îndemna să îl ascultaţi. Dar daca ştiţi să apreciaţi un chitarist cu adevărat bun, atunci merită să vă puneţi căştile.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Părerea mea despre Joe Stump – Revenge of the Shredlord (2012)”

  1. A doua piesă are un început absolut demenţial, de ăla de scos vecinii din casă când dezlănţui boxele :))
    Mi-ar plăcea tare mult un album în colaborare cu Malmsteen. Desigur, aşa ceva nu se poate, dar poţi visa.
    Sau, de ce nu, un G3 cu Malmsteen, Stump şi Marc Rizzo :))

  2. Pingback: Top 10 albume ascultate în 2012 • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)