Cum mi s-a părut Lynyrd Skynyrd – Last of a Dying Breed (2012)

Am ascultat albumul Lynyrd Skynyrd – Last of a Dyin’ Breed pe RockStage.ro, la recomandarea lui BogDan. Vă spun mai joc cum mi s-a părut, cu menţiunea că nu e chiar stilul meu de muzică. Evident că asta nu înseamnă că mă deranjează, ba dimpotrivă, mă gâdilă plăcut sudismul băieţilor :)

Albumul începe cu piesa titlu a albumului, care, ca să zic aşa, ne anunţă că băieţii au revenit în forţă şi că nu se predau, căci este plină de energie şi dinamism şi te face să te bâţâi :D One Day at a Time este mai molcomuţă, dar parcă doar să arate, dupa prima bucată, că ştiu şi de astea cantabile, cu refern şlagăristic. Foarte reuşită Homegrown, pe un riff hotărât, cu o secţie ritmică ce susţine piesa de la începu până la sfârşit. Ready to Fly? e o baladă şi cam atât :) Exact cânt mă gândeam dacă o să auzim nişte acorduri de alea southern de la mama lor, băieţii mă lovesc cu Mississippi Blood, care mi-a venit la fix :D Buna şi Good Teacher, unde iarăşi secţia ritmică macină corespunzător, iar chitara punctează exact cum trebe şi îţi dau feelingul ăla pe care îl aştepţi de la Lynyrd. Iar o baladă, Something to Live For, care nu aş putea spune că m-a dat pe spate… Noroc cu Life’s Twisted că m-a remontat, mai ales cu versurile :)) Nothing Comes Easy revine cu stilul macinator, cum îmi place mie, dar de data asta cu o chitară mai prezentă, ceea ce face bine la tenul melodiei. Recunosc, nu am înţeles piesa Honey Hole!!!. Adică e un fel de „Blaze of Glory” numai ca nu e… Dar apoi a venit Start Livin’ Life Again, care m-a făcut să zâmbesc din nou, căci e southern blues de la mama lui, fiind o excelentă piesă pentru a închide albumul.

Pe o scară de la 1 la 10 dau un 7,5 cinstit albumului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum mi s-a părut Lynyrd Skynyrd – Last of a Dying Breed (2012)”

      1. Yeap, nu prea sunt nume în zonă. Chiar, o să mă chinui să fac o listă măcar de patru-cinci, să ştiu ce ascult când am chef de aşa ceva. Dacă reuşesc să o pun la punct, ţi-o postez pe aici :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)