Ia uitați ce am făcut din cauza celor de la Farmec

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am stat să mă gândesc dacă am fi făcut această secțiune specială despre Jocurile Olimpice pe sportlocal.ro dacă nu am fi bătut palma cu Famec pentru o preafrumoasă deplasare la Londra. Și mi-am dat seama că răspunsul este unul dezarmant: habar nu am :)) Așa că, ajuns în această dilemă, am hotărât la modul irevocabil să aleg partea bună a întâmplării (mă știți că sunt mare fan de jumătate plină a paharului) și să mulțumesc Farmec pentru că m-a ”obligat” să avem pe site o astfel de secțiune.

Vă fac și câteva recomandări. Sunt articole care mi-au plăcut în mod deosebit. Dar vă invit să dați un ochi pe toată secțiunea. Și să o puneți la favorite. Pentru că o să apară din ce în ce mai multe chestiuni faine acolo :)

Evanghelie Zappa, bunicul român al JO.

Misoginismul Jocurilor Olimpice :)

Scurtă istorie a fotbalului românesc la JO.

Din spatele Cortinei de Fier spre titlul olimpic 1, 2, 3.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)