Bucățele din FITS 2012 (2) Jan Lauwers

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aș putea să mă dau rotund și să vă povestesc despre Jan Lauwers ca și cum aș fi știut despre el înaint de Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2012. Dar aș minți. Căci nu știam despre el. Dar acum, după ce l-am auzit vorbind, mi-a plăcut foarte tare și o să îi urmăresc cu mare interes creațiile.

Aveți câteva spuse de-ale lui Jan Lauwers de la conferința de presă de la Sibiu.

Una din ideile mele despre viață este că specializarea duce la degenerare: când pantoful este făcut perfect, nu mai ai nevoie de degetele de la picioare. Ești un artist și un artist trebuie să aibă o părere despre orice.

Ambiția mea este să fiu un homo universalis și să încerci să cunoști cât mai mult despre cât mai multe. Așa că sunt un amator în toate.

Ambiția mea este să provoc arta să revină în centrul societății, nu să stea la periferia ei. Teatrul este o unealtă foarte bună pentru așa ceva. Așa ca dacă ar fi să îmi dau o ”funcție” mi-aș spune creator de teatru.

În epoca internetului, e foarte bine să vezi oamenii live pe scenă. Teatrul este energie. În Belgia am uitat spusul de povești, să ne adunăm să cântăm, să povestim împreună. Folosesc story telling în piesele mele.

Umorul este o unealtă care ne ajută să facem față mai ușor lumii contemporane. Unii spun că e o lașitate să se ascunzi în umor. Dacă este așa, atunci sunt un laș. Dar până acum nu am avut nici o problemă cu asta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)