Recunosc, sunt fan byron

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Bine, că io sun fan byron, asta știți deja, căci v-am făcut deja capul calendar cu asta :D Dar ce zic în titlu aparține, de fapt, Nicoletei Năstase, unul din ambasadorii Republicii Culturale Chineze pentru concertul de la Iași. Care mi-a trimis textul de mai jos. Înainte de a vă lăsa să citiți ce a scris Nicoleta, vă aduc aminte că aștept ”scrisorile voastre de intenție” pentru funcția de ambasador al RCC pentru Sibiu și Cluj-Napoca :)

Bună, sunt Nicole şi sunt fan byron.

Am albumele puse pe mp3player, le fredonez melodiile, le urmăresc calendarul concertelor dar nu ştiu absolut nici un detaliu despre viaţa lor şi nici biografia trupei nu-mi este cunoscută. Nu am autografe şi nici fotografii cu ei. Doar îi ascult. Şi-mi este suficient.

Am pierdut şirul concertelor la care am fost, ma refer strict la cele ţinute în Iaşi. Am ratat în schimb unul singur, cu mustrările de conştiinţă aferente.

Aseară m-am prezentat în faţa lor fără emoţii. Am fost sigură că nu vor exista nici un fel de probleme şi că melodiile vor suna ca “noi”. Dacă a fost lume? Presupun că da… :P Suficientă cât să se audă bine şi de pe scenă.

“Zeitgeist“ a fost melodia cu care au dat adunarea în faţa scenei publicului răsfirat prin pub. Şi dacă iniţial zona părea prea aerisită, aproape instant a devenit neîncăpătoare. “Perfect“ a fost în schimb melodia ce a făcut publicul să prindă curajul să cânte peste Dan, care plăcut surprins a făcut un pas în spate şi a ascultat amuzat! Totul a decurs “minunat“ şi după aproape două ore de cântat şi dansat ne-au trimis acasă… urându-ne ca “the edge of your world is going to crash and disappear,/ i long for you to come and lose your taste of fear/ on the way…”

P.S. Recunosc, sunt fan byron, din acest motiv această cronică este mai degrabă un elogiu…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Recunosc, sunt fan byron”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)