Ce bine e să fii student în zilele noastre…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Din un anumit punct de vedere zic ce zic în titlu. Și anume din perspectiva oportunităților pe care le ai ca student față de ce aveam eu acum vreo 15 când am făcut facultatea. Adică hai să o zic mai pe șleau. Acuma dacă vrei poți. Atunci nici daca am fi vrut nu prea puteam :))

Dar să nu transformăm această postare într-o discuție de ”pe vremea mea” sau ”tinerii de astăzi” căci nici nu îmi place și sunt mare fan al energiei și deschiderii de care dau dovadă tinerii de astăzi așa că m-aș contrazice singur, parol :D

Dar pentru că vorbim despre oportunități, aș atrage atenția onor elevilor și studenților că la RoNewMedia, care este un fel de THE EVENIMENT pe zona asta, pot ajunge la conferință sponsorizați de alte companii. Care companii primesc un discount din partea organizatorilor pentru că sponsorizează prezența tinerilor la eveniment. Care tineri vor purta clar însemne cu sponsorul, așa ca e win-win :)

Bun, dacă există interes pentru o astfel de ispravă, fie că sunteți elevi sau studenți interesați, fie că sunteți companii, puteți să vă înregistrați și să cereți detalii la ronewmedia at Q2m.net. Sunt chiar curios ce tineri o sa văd la fața locului și cu ce ecusoane de sponsor :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce bine e să fii student în zilele noastre…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)