1500 participanți, 80 speakeri, 60 companii. Ce eveniment este?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cei mai pe fază dintre voi v-ați prins deja că vorbesc în titlu despre RoNewMedia, care, deși știam de la început că va fi un mic monstruleț de eveniment, tot mă uit cu ridicat de sprânceană la ce se conturează în zilele de 16, 17, 18 mai la Biblioteca Națională :)

Vorbim despre vreo 1500 de participanți, peste 80 de speakeri și peste 60 de companii, din vreo 15 țări, printre care Google, Microsoft, Skype, Yahoo, Reuters, BBC sau MSN. Puse cap la cap, toate prezentările au vreo 35 de ore. La asta mai adăugați 20 de ore de workshopuri și 10 standuri expoziționale.

Eu aș mai adăuga, pe lângă chestiile de mai sus, care sunt impresionante pentru cine știe sau are măcar idee ce presupune organizarea unui astfel de eveniment, faptul că iese România în față. Și de data asta. Și pe un domeniu care este pe val. Și că arătăm că suntem pe felie, cum ar veni. Știu din experiența unor evenimente la care au venit străini că aceștia au plecat cu o  impresie foarte bună despre România. Ceea ce contează enorm, pe termen mediu și lung, pentru brandul nostru de țară. Cred că așa se va întâmpla și după RoNewMedia de anul acesta.

Ne vedem acolo :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “1500 participanți, 80 speakeri, 60 companii. Ce eveniment este?”

  1. Pingback: Cum poți câștiga, ca blogger, un Samsung Smart TV | Chinezu

  2. Pingback: Dacă aveți zilele astea drum pe la Biblioteca Națională la 21.30 | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)