Toți folosim Facebook. Dar câți îl înțelegem?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu sunt genul de om 2.0 care nu e mare fan de Facebook. Poate că o să scriu o dată de ce sunt așa, vedem noi. Și cum nu sunt mare fan, nici nu prea știu exact cu funcționează. Adică, evident, sunt prezent acolo și cât să îi dau o cheie, vorba aia, mă descurc. Dar, când e să intru în subtilități, decât să bâlbâi, mai bine recunosc că nu mă pricep decisiv. Numai că am ajuns la concluzia că una e să nu îți placă și alta este să îți permiți luxul să nu îți placă. Dacă activezi la modul serios în 2.0 nu îți poți permite să nu îți placă, parol. Adică mi-e greu să mă uit serios la cineva – cum am pățit-o recent într-o agenție – care lucrează în comunicare și care își face un titlu de glorie în a nu avea cont pe Facebook ”și nu o să am niciodată îmn viața mea”.

Drept pentru care mi-am propus în perioada următoare să studiez intens cum ticăie Facebook. Iar un prim pas (imens pas, de altfel, dacă e să ne uităm la cine o să fie acolo) va fi prezența la RoNewMedia. Unde, printre alții, o să fie prezenți și Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA si Alessandro Petrilli, Client Partner. De la care o să vreau să înțeleg mai multe, funcționând pe principiul dacă nu ei, atunci când :))

Dacă vreți și voi să fiți acolo și să vă luați notițe, încă vă mai puteți cumpăra bilete. Eu vă recomand să faceți asta. Dacă, repet, vreți să prestați mai cu talent în 2.0, așa cum, cu voia dumneavoastră, îmi propun eu :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Toți folosim Facebook. Dar câți îl înțelegem?”

  1. @dj-cossy
    Imi place cand vad un vizionar ca tine la lucru. Desigur, eu nu pot sa am atata clarviziune ca tine. Asa ca ma rezum doar la ce vad ca este in prezent. Si nu e nici pe departe ce spui tu. Nici pe de parte.

  2. legat de ce zice dj-cossy – dar nu zice nimeni ca trebuie sa urmaresti acele persoane care in viitor o sa posteze asa poze, e inca light facebook, tu alegi pentru ce sa il folosesti si cum sa il folosesti. Mie imi place asa cum e si il vad ca pe un excelent tool de promovare, nu de „hai sa vad cine cu cine s-a luat”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)