Doamnelor și domnilor, aceasta este echipa blogdebere.ro!

Ideea blogdebere.ro mi-a venit la fel de simplu cum guști o bere rece și proaspătă într-o zi de vară, adică natural și cu mare simțire de bine :) Am dat drumul, prin toamnă, unei variante beta, daca vreți. Iar reacția copleșitoare la această inițiativă m-a făcut să zic stop joc și să mă gândesc mai serios la ce trebuie făcut. Și să începem să ne jucăm serios, căci asta este deviza mea în social media, joaca serioasă :)

Am schimbat designul. De fapt, ca să fiu foarte exact, tocmai când mă pregăteam să anunț că vreau un design nou, Alin a venit el singur cu propunerea. Și mi-a plăcut foarte tare ce a ieșit, drept pentru care îi mulțumesc public și oficial și cu recunoștință :)

În timp ce Alin desena de zor, eu îmi căutam un project manager. Și am lansat oferta de internship. Reacția m-a bulversat, căci am primit 27 de intenții din partea unor oameni, în mare lor majoritate, foarte bine pregătiți.

Am decis să bat palma cu Sorin Neagu. Pe care îl și știam dinainte și care mi-a plăcut cum a pus problema când a venit vorba despre dezvoltarea proiectului. Și despre care îmi place că înțelege ce este de făcut și face. Și apoi plusează. Adică, tradus, se implică. Iar asta contează enorm pentru mine. Așa că puteți lejer să îi urați lui Sorin bun venit și sport la lucru în echipa lu’ chinezu in calitate de project manager al blogdebere.ro :D

În timp ce discutam cu Sorin despre cum o să colaborăm, un gând nu îmi dădea pace: cum să fac să o iau și pe Alexandra în echipă? Cea care îmi trimisese un mail atunci când am lansat oferta de internship care mi-a făcut ziua :) Și am găsit, cred eu, varianta cea mai bună. Așa că am deosebita plăcere de a vă anunța că Alexandra Balș este șefa secțiunii ”Fetele și berea”, pe care vă invit să o citiți pentru că scrie excelent :D

Cam ăștia suntem. Ne vedeți (oarecum…) și desenați de tovarășul Sorin. Care face și de astea, după cum puteți vedea. Și ne găsiți și pe facebook, unde ne puteți da un like. Pentru că merităm :D

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Doamnelor și domnilor, aceasta este echipa blogdebere.ro!”

  1. Inca nu m-am hotarat daca-s mai mandra acum decat atunci cand mi s-a spus, intr-un comentariu pe blogdebere, ca-s femeia visurilor oricarui barbat. :)))
    Hai s-avem spor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.