Mă ajutaţi un pic cu blogdebere.ro?

Cei mai mulţi dintre voi ştiţi că sunt un mega pasionat de tot ce ţine de bere. De bere, în special, desigur :)) Şi că am lansat blogdebere.ro în ideea să promovăm această licoare minunată şi beneficiile din toate punctele de vedere care curg împreună cu ea (ehe, ce construcţie stilistică de mare angajament :D). Şi uite că au trecut nişte luni de când am lansat această ispravă. Perioadă în care am învăţat foarte multe despre ce am făcut bine, dar, mai ales, despre ce am făcut rău. Nu o să intru în detalii aici, pentru că multe ţin de bucătăria internă. Dar aş vrea să vă rog ceva. Din suflet. Cu promisiunea că dau o bere cu proxima ocazie dacă ne ajutaţi :)

Vom schimba multe la blogdebere.ro cât de repede. Am scris pe blogdebere.ro, cum era şi firesc, principalele căi de acţiune pe 2013. Dar aş vrea să faceţi un pic abstracţie de ce am zis eu acolo şi să îmi răspundeţi la întrebarea: Ce vreţi voi să vedeţi pe şi să facă blogdebere.ro pentru voi? Să vedeţi adică să citiţi informaţii şi să vă uitaţi la nişte filmări, sau ceva de genul. Să facă adică la ce evenimente şi provocări aţi participa.

Ne-ar ajuta tare mult să ne spuneţi cum vedeţi voi lucrurile. Pentru că, în esenţă, blogdebere.ro nu are cum să existe fără voi, aşa că mai bine să ştim mai repede ce vreţi de la viaţa noastră, cum ar veni :))

Vă mai anunţ doar – şi o fac cu mare bucurie – că am stabilit un parteneriat strategic cu Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, cu care vom  realiza secţiunea „Berea este sănătoasă„. Plus nişte evenimente de mare angajament. Să fiţi pe fază, căci o să facem corespunzător spumă 2.0 :D

12 comentarii la “Mă ajutaţi un pic cu blogdebere.ro?

 1. Ionut Stroe Răspunde

  In primul si in primul rand: anuntati Oktoberfest-ul… De 4 ani aud de el abia dupa ce a avut loc :(

  • Cristian China Birta Răspunde

   Nici nu stiu cum sa interpretez ce zici tu… Chiar nu imi dau seama cum afli dupa ce se intampla Oktoberfest cand si noi si altii anuntam cu multa vreme inainte….

 2. Alex Baran Răspunde

  Eu cred ca deja contine tot ce trebuie, dar ma gandeam ca poate ar fi utile niste recenzii cu baruri (de genul locuri cu bere ieftina – asta fiind categorie unde sa apara mai multe articole, sau lista cu baruri- sau baruri cu multe sortimente de bere, habar n-am; zona cu recenziile poate fi „deschisa”, sa propuna bloggerii propriile opinii de pe unde au baut bere, in diferite orase; de exemplu eu sunt incantata de fiecare data cand beau bere in Galati, pe faleza; e foarte ieftin fata de Bucuresti, plus ca e super fain, diferit fata de capitala, unde n-am baut inca bere pe malul Dambovitei :D )

 3. Adrian Răspunde

  As vrea sa vad abordari diferite, locuri in care se bea berea altfel, decat in mod normal, vezi clinica de bere. Locuri care se diferentiaza prin cultura berii, evenimente din Europa aferente berii. Un clasament al berii dat de cititori, cu evolutia brand-urilor in timp.

  Si mai am…:)

 4. florentin Răspunde

  sa dea o bere :)…daca-i blog de bere !

 5. cotos Răspunde

  Eventual un maerial cu degustatori de bere..Care sa ne elucideze gusturile….

 6. spanac Răspunde

  concurs cu bere.
  care bea 10 beri in cel mai scurt timp va primi diverse premii. un butoi de bere, o cizma de bere, o halba de bere…
  ma intelegi, sau nu mai vezi bine prin spuma asta deasa?

 7. florentin Răspunde

  @ spanac : pai, cam la asa ceva ma gandeam si eu :)

 8. Cristian China Birta Răspunde

  spanac, florentin
  Bine ca suntei voi smecheri :D E postul Craciunului, mah, terminati cu imbuibari de astea beristice :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: