Mă ajutaţi un pic cu blogdebere.ro?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei mai mulţi dintre voi ştiţi că sunt un mega pasionat de tot ce ţine de bere. De bere, în special, desigur :)) Şi că am lansat blogdebere.ro în ideea să promovăm această licoare minunată şi beneficiile din toate punctele de vedere care curg împreună cu ea (ehe, ce construcţie stilistică de mare angajament :D). Şi uite că au trecut nişte luni de când am lansat această ispravă. Perioadă în care am învăţat foarte multe despre ce am făcut bine, dar, mai ales, despre ce am făcut rău. Nu o să intru în detalii aici, pentru că multe ţin de bucătăria internă. Dar aş vrea să vă rog ceva. Din suflet. Cu promisiunea că dau o bere cu proxima ocazie dacă ne ajutaţi :)

Vom schimba multe la blogdebere.ro cât de repede. Am scris pe blogdebere.ro, cum era şi firesc, principalele căi de acţiune pe 2013. Dar aş vrea să faceţi un pic abstracţie de ce am zis eu acolo şi să îmi răspundeţi la întrebarea: Ce vreţi voi să vedeţi pe şi să facă blogdebere.ro pentru voi? Să vedeţi adică să citiţi informaţii şi să vă uitaţi la nişte filmări, sau ceva de genul. Să facă adică la ce evenimente şi provocări aţi participa.

Ne-ar ajuta tare mult să ne spuneţi cum vedeţi voi lucrurile. Pentru că, în esenţă, blogdebere.ro nu are cum să existe fără voi, aşa că mai bine să ştim mai repede ce vreţi de la viaţa noastră, cum ar veni :))

Vă mai anunţ doar – şi o fac cu mare bucurie – că am stabilit un parteneriat strategic cu Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, cu care vom  realiza secţiunea „Berea este sănătoasă„. Plus nişte evenimente de mare angajament. Să fiţi pe fază, căci o să facem corespunzător spumă 2.0 :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Mă ajutaţi un pic cu blogdebere.ro?”

  1. Eu cred ca deja contine tot ce trebuie, dar ma gandeam ca poate ar fi utile niste recenzii cu baruri (de genul locuri cu bere ieftina – asta fiind categorie unde sa apara mai multe articole, sau lista cu baruri- sau baruri cu multe sortimente de bere, habar n-am; zona cu recenziile poate fi „deschisa”, sa propuna bloggerii propriile opinii de pe unde au baut bere, in diferite orase; de exemplu eu sunt incantata de fiecare data cand beau bere in Galati, pe faleza; e foarte ieftin fata de Bucuresti, plus ca e super fain, diferit fata de capitala, unde n-am baut inca bere pe malul Dambovitei :D )

  2. As vrea sa vad abordari diferite, locuri in care se bea berea altfel, decat in mod normal, vezi clinica de bere. Locuri care se diferentiaza prin cultura berii, evenimente din Europa aferente berii. Un clasament al berii dat de cititori, cu evolutia brand-urilor in timp.

    Si mai am…:)

  3. concurs cu bere.
    care bea 10 beri in cel mai scurt timp va primi diverse premii. un butoi de bere, o cizma de bere, o halba de bere…
    ma intelegi, sau nu mai vezi bine prin spuma asta deasa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)