Dacă vă place cum mă dau pe bicicletă, apoi e foarte bine :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Întâi vreau să fiu foarte serios. Căci ideea cu Veloparlamentarii în tandem 2.0 mi se pare excelentă și o salut corespunzător. Și aș vrea să văd cât mai mulți aleși deschiși la minte precum Alina Gorghiu. Deocamdată atât am de zis pe partea asta.

Și acum hai să ne râdem, firește :D Vă rog să vă uitați la fotografia de mai jos.

Dacă vă place cum stau pe bicicletă, ca un Adonis modern (cu burtă pentru, nu de la, bere, firește :D), atunci puteți să dați un vot cuplului redutabil de bicicliști pe care îl formez cu tovarășul Mihai Voicu :D Dacă nu vă place, tot mă puteți vota, că doar nu dați dintr-al vostru =)) Ideea e că cine câștigă sondajul o să se urce, amândoi ”partenerii” pe bicicleta din imaginea de mai jos, oferită de cei de la batesaua.ro. O să îl las pe Mihai să stea în fața dacă o să câștigăm, căci dacă mă pun io acolo, tot ce o să vadă o să fie spatele meu impozant de degrabă băutor de bere :))

Vă aștept pe 6 mai, la 10.30, la intrarea in Parcul Herăstrău dinspre piața Charles de Gaulles (Aviatorilor). Puteți veni și dacă nu sunteți în tandem cu parlamentarii. Doar să facem un pic de mișcare și să dăm un mesaj că suntem mai mulți decât cred și vor unii :)

Detalii organizatorice (copy/paste de pe blogul Alinei, firește :D)

Daca nu aveti bicicleta, va puteti inchiria una de la partenerii nostri, in urmatoarele conditii:

Aventuria – bicicletele se pot inchiria de la START (Parc Herastrau, intrarea Charles de Gaulle), incepand cu ora 10:30, pe baza unui act de identitate. Cost inchiriere: 30 lei (pt durata evenimentului – 10:30-14:00, predare Parc Izvor); 50 lei pentru toata ziua. 10 biciclete disponibile

Raitabike – bicicletele se pot inchiria de la START (Parc Herastrau, intrarea Charles de Gaulle), incepand cu ora 10:30, pe baza unui act de identitate. Cost inchiriere: 30 lei, casca inclusa (pt durata evenimentului – 10:30-14:00, predare Parc Izvor); 30 biciclete disponibile.

Cicloteque – bicicletele se pot inchiria numai de la Centrul Cicloteque din Parcul Herastrau pentru intervalul 10:00-15:00, pe baza unui act de identitate. Cost inchiriere: 25 lei; 30 biciclete disponibile.

Daca in perioada aceasta vreti sa mai formati tandemuri 2.0, va primim cu mare drag (dar nu mai puteti intra in cursa pentru a castiga o tura cu bicicleta tandem; raman valabile cele 2 puncte de la categoria…In plus).

Abia astept sa ne intalnim! 6 mai, de la ora 10:30, Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Traseul este pe bikemap.


Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dacă vă place cum mă dau pe bicicletă, apoi e foarte bine :D”

  1. Saispe ore, nici-un coment. Se-mi trag nervu, da’ lumea dreapta nu e. Adica nu umble cu biticlu.

    On topic. China, calare sau pe jos ne placi la fel. Da’ important e sa te placă nevasta la tine. 2.0.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)