Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Care este Top 3 al vostru cu branduri din social media?

Later edit: Ia ziceți voi cum să interpretez faptul că Irina a ghicit la marele fix Top 3 Social Brands anunțat de Revista Biz? Și nu numai că a ghicit primele 3 branduri, dar și ordinea lor pe podium :)) Căci în topul Irinei, cum puteți vedea în comentariul ei de pe 29 aprilie, Vodafone era pe primul loc, urmat de Petrom și Pepsi, podium confirma de Topul Revistei Biz lansat pe 4 mai. Drept pentru care, evident, o declar câștigătoare și urmează să facem interviul cu pricina :D

Ideea e în felul următor. Pe 4 mai, tovarășii de la Revista Biz, aprigi și consecvenți și corespunzători cum îi știm, lanseaza Top Social Brands. Adică un top unde o sa vedem cum și cu cât talent s-au mișcat brandurile în social media. Nu zic mai multe, v-ați prins voi.

Dar până se fac publice rezultatele acestui studiu, m-am gândit să vă arunc o provocare. Un fel de Top Social Brands al celor care îmi fac onoarea să mă citească :)) Așa că vă invit să ziceți în comentariile de mai jos care sunt brandurile voastre preferate ca prezență în social media. Eu o să fac un top cu ce ziceți voi, iar apoi o să comparam ”studiul” nostru cu ce a ieșit la Top Social Brands. Iar cea/cel care s-a apropiat cel mai bine cu topul său personal de ce va arăta topul Revistei Biz primește un interviu acilea pe chinezu.eu. Unul de mare angajament, desigur :))

8 comentarii la “Care este Top 3 al vostru cu branduri din social media?

 1. roxani Reply

  Hmm…grea alegere :) Va trebui sa aleg grupul PepsiCo reprezentat de Xplain in social media:
  Pepsi Romania
  Lay’s Romania
  Mountain Dew Romania

  Pepsi Romania a facut campanii misto rau. Au o prezenta in social media Romania extrem de puternica si bine targetata. Sunt faini :)

 2. Tudor Reply

  Pe locul intai: BIZ. Motivul: au schimbat mentalitati gandind altfel

 3. Liza Reply

  Sunt multe branduri importante la noi in tara, insa o noutate este brandul Rom, care a avut o ascensiune a marketingului in ultima perioada. O sa revin cu un alt comentariu, dupa ce voi face Top3.

 4. RUDI Reply

  eu pariez pe …

  Cronica Carcotasilor
  Radio Zu
  Pepsi Romania

 5. chinezu Reply

  @Liza
  Bun, hai ca astept si topul tau :)

 6. irina Reply

  eu zic ca…
  Vodafone
  Petrom
  Pepsi Romania

 7. Iulia Reply

  Pepsi
  Vodafone
  Danone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.