Cupa Hagi Danone ajunge în weekend în Baia Mare

Aș fi putut să dau, desigur, un titlu mai emoționant acestei postări. Din rațiunile pe care le scriu mai jos. Dar am preferat varianta asta seacă, informativă, pentru că vreau să audă cât mai multă lume din Baia Mare că sâmbătă și duminică, pe stadionul Viorel Mateianu, are loc etapa zonală a Cupei Hagi Danone.

Aș fi putut scrie mai emoțional pentru că se combină două  lucruri foarte dragi sufletului meu: această competiție extraordinară pentru copiii între 10-12 ani și Baia Mare, orașul copilăriei mele. Și aș mai adăuga, cu o tristețe extraordinară, că nu voi putea fi prezent pe stadion, în orașul meu natal, pentru că voi fi plecat din țară. Dar am decis să mă reprezinte Robbie și sper să o facă în mod exemplar :)

Vă invit să mergeți pe stadion. Să vedeți cât de frumoși pot fi copiii aceia, câtă dăruire și pasiune și ce mult aveți de învățat de la ei. Și să scrieți apoi despre ei, despre ce impresie v-au făcut. Și, eventual, dacă vreți să faceți mai mult de atât, să luați aminte la ce am spus eu aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cupa Hagi Danone ajunge în weekend în Baia Mare”

  1. Pingback: Cupa Hagi Danone vine in Baia Mare « alinarad.eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)