21.07.2017

Sâmbătă și duminică ne vedem la Sibiu

Later edit: Mulțumesc, Brylu, pentru acest text :) Și promit să vă enumăr aici pe chinezu.eu pe toți cei care scrieți despre această competiție. E un fel de mulțumesc, dacă vreți :)

Dacă dați o căutare acilea pe chinezu.eu pe ”Danone” o să vedeți că despre iaurturi nu am scris mai nimic. Dar despre Cupa Hagi Danone, da. Căci mi se pare, o zic din nou și o să o tot zic până vă stresez :D, mi se pare una din cele mai tari inițiative în ceea ce privește fotbalul mic. Mic doar ca vârstă, pentru că e imens ca oportunități și ca dezvoltarea minunaților copii care participă la competiție din multe puncte de vedere, mult mai multe decât faptul că se adună să joace fotbal.

Weekendul acesta sunt la Sibiu. Așa că vă aștept sâmbătă și duminică să ne vedem la teren, stadionul Independența. Pentru că e păcat să nu fiți și voi parte din acest spectacol emoționant al unor copii care luptă cu ambiție și determinare și, din când în când, cu lacrimi în ochi :) Dacă vreți să ne intersectăm și să ne vedem la fața locului, dați un semn pe cristi.china pe gmail să stabilim ce și cum.

Programul competiției

Sâmbătă, 28 aprilie:
Etapa 1: ora 9.30
Etapa a 2-a: ora 12.30
Etapa a 3-a: ora 17.00

Duminică, 29 aprilie
Semifinalele: ora 10.00
Finala: ora 13.00
Ceremonia de premiere: ora 14.00

Echipele participante: Școala de Fotbal „Marius Baciu” din Mediaș, Kinder Sângeorgiu de Mureş (Judeţul Mureş), FC Braşov (Judeţul Braşov), ACS Odorheiu Secuiesc (Judeţul Harghita), Viitorul Sfântu Gheorghe (Judeţul Covasna) şi Langenthal Valea Lungă (Judeţul Alba).

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Să învățăm împreună 2.0: Cum refuzi o campanie

Cum vi se pare că promovează SEAT parteneriatul cu UEFA?

3 comentarii

 1. vineri, 27 aprilie 2012, 10:09

  […] că sunt atât de puțineeee… Pe de altă parte, astea sunt echipele participante (via Chinezu)  Școala de Fotbal „Marius Baciu” din Mediaș, Kinder Sângeorgiu de Mureş (Judeţul […]

  Răspunde
 2. vineri, 27 aprilie 2012, 23:09

  Foarte frumos eveniment. Exact weekendul asta merg in Sibiu, dar trebuie sa particip la o nunta…As fi venit sa `ii trag in chip’ pe feciori si sa ma bucur de un altfel de fotbal, probabil mai civilizat… Vizionare placuta si sut si gol!

  Răspunde
 3. sâmbătă, 28 aprilie 2012, 22:49

  […] şi Langenthal Valea Lungă (Judeţul Alba) (informaţie copiată fără ruşine de pe blogul lui Chinezu).Mâine (duminică, 29 apr.) sunt semifinalele şi finalele de la ora 10:00 respectiv 13:00, tot pe […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *