Sâmbătă și duminică ne vedem la Sibiu

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: Mulțumesc, Brylu, pentru acest text :) Și promit să vă enumăr aici pe chinezu.eu pe toți cei care scrieți despre această competiție. E un fel de mulțumesc, dacă vreți :)

Dacă dați o căutare acilea pe chinezu.eu pe ”Danone” o să vedeți că despre iaurturi nu am scris mai nimic. Dar despre Cupa Hagi Danone, da. Căci mi se pare, o zic din nou și o să o tot zic până vă stresez :D, mi se pare una din cele mai tari inițiative în ceea ce privește fotbalul mic. Mic doar ca vârstă, pentru că e imens ca oportunități și ca dezvoltarea minunaților copii care participă la competiție din multe puncte de vedere, mult mai multe decât faptul că se adună să joace fotbal.

Weekendul acesta sunt la Sibiu. Așa că vă aștept sâmbătă și duminică să ne vedem la teren, stadionul Independența. Pentru că e păcat să nu fiți și voi parte din acest spectacol emoționant al unor copii care luptă cu ambiție și determinare și, din când în când, cu lacrimi în ochi :) Dacă vreți să ne intersectăm și să ne vedem la fața locului, dați un semn pe cristi.china pe gmail să stabilim ce și cum.

Programul competiției

Sâmbătă, 28 aprilie:
Etapa 1: ora 9.30
Etapa a 2-a: ora 12.30
Etapa a 3-a: ora 17.00

Duminică, 29 aprilie
Semifinalele: ora 10.00
Finala: ora 13.00
Ceremonia de premiere: ora 14.00

Echipele participante: Școala de Fotbal „Marius Baciu” din Mediaș, Kinder Sângeorgiu de Mureş (Judeţul Mureş), FC Braşov (Judeţul Braşov), ACS Odorheiu Secuiesc (Judeţul Harghita), Viitorul Sfântu Gheorghe (Judeţul Covasna) şi Langenthal Valea Lungă (Judeţul Alba).

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Sâmbătă și duminică ne vedem la Sibiu”

  1. Pingback: Unde sunt viitorii soimi? | Brylu Crocodilu

  2. Foarte frumos eveniment. Exact weekendul asta merg in Sibiu, dar trebuie sa particip la o nunta…As fi venit sa `ii trag in chip’ pe feciori si sa ma bucur de un altfel de fotbal, probabil mai civilizat… Vizionare placuta si sut si gol!

  3. Pingback: Cupa Hagi Danone la Sibiu |

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)