Două chestiuni cu care am rămas după Riga

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Weekendul trecut am fost la Riga, la invitația Michelin, în cadrul unui excelent organizat eveniment. Pe lângă testele pe care le-am făcut cu niște super mașini care mi-au arătat cât de importante sunt niște anvelope bune, din toate punctele de vedere, am punctat și niște chestiuni mai culturale, ca să le zic așa :)

Cred că toți cei care am fost acolo (ia să vă bag io în paranteză, să vă vadă lumea :D – CabralRoxana CiuhulescuLaurențiu PetracheValentin MănușDragoș BăltățeanuLucian Sonea, Răzvan Diaconu), am rămas cu amintirea doamnei care ne-a fost ghid prin centrul vechi al orașului (foarte frumos, de altfel) și care ne-a învățat să cântăm (vorba vine…) 2 cântece în letonă și care a dansat cu unii din noi prin centrul orașului :) A fost într-un mare fel, vă spun eu, nu genul de ghid sictirit și suficient pe care îl întâlnești de multe ori când mergi prin călătorii. Drept pentru care, dată fiind chimia evidentă care s-a întâmplat între The Romanian Funky Bunch (cum ne-am numit noi) și tovarășa cu pricina, șeful delegației române, Răzvan Diaconu, a invitat-o pe doamna să ia cina cu noi. S-a nimerit că tocmai fusese ziua soțului ei așa că a venit și cu el. Adică nește chestii de astea foarte tari, care rămân în amintire :)

Apoi, la cina oficială oferită de Michelin, am avut surpriza să vedem un cvartet extrem de simpatic de fete și mai simpatice, după cum vedeți în filmarea de mai jos, pe care nu m-am abținut să nu o execut. Cabral a zis că fetele m-au înebunit. Așa este. Dar ia uitați-vă și la el și apoi mai povestim :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Două chestiuni cu care am rămas după Riga”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)