Mi-a plăcut ”Bangarang” de Skrillex

Am auzit prima data de Skrillex când am ascultat ultimul album Korn. Și am fost curios să văd ce cântă de obicei. Așa că am ascultat EP ”Bangarang”. Și, deși nu e genul de muzică pe care să îl ascult constant, am constat cu plăcută surprindere că energia creațiilor skrillexiene mă coafează corespunzător :) E drept că asta nu înseamnă că m-aș pune să ascult în fiecare zi așa ceva, dar din când în când merge și merge chiar bine.

Mi-a plăcut la Skrillex că a pus toate piesele de pe acest EP pe contul lor de YouTube, foarte frumos din partea lor :D Altceva eu nu știu ce să mai zic despre album, căci nu e ca și cum aș fi ceva critic de muzică de asta (dubstep i se zice?). Așa că vă las cu Kyoto, o piesă care mi-a plăcut mai mult, cu mențiunea că și celelate sunt corespunzătoare, vorba lui musixon :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Mi-a plăcut ”Bangarang” de Skrillex”

  1. Mulțumesc foarte mult pentru promovarea articolului de pe site-ul administrat de mine și mă bucur totodată că am reușit să atrag atenția.
    A fost și este o surpriză plăcută că am primit pingback și că proiectul în care am investit ceva timp (mai mult decât pe blogul personal, în ultima vreme) a primit nițel de promovare tocmai aici. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)