Mi-a plăcut ”Bangarang” de Skrillex

Am auzit prima data de Skrillex când am ascultat ultimul album Korn. Și am fost curios să văd ce cântă de obicei. Așa că am ascultat EP ”Bangarang”. Și, deși nu e genul de muzică pe care să îl ascult constant, am constat cu plăcută surprindere că energia creațiilor skrillexiene mă coafează corespunzător :) E drept că asta nu înseamnă că m-aș pune să ascult în fiecare zi așa ceva, dar din când în când merge și merge chiar bine.

Mi-a plăcut la Skrillex că a pus toate piesele de pe acest EP pe contul lor de YouTube, foarte frumos din partea lor :D Altceva eu nu știu ce să mai zic despre album, căci nu e ca și cum aș fi ceva critic de muzică de asta (dubstep i se zice?). Așa că vă las cu Kyoto, o piesă care mi-a plăcut mai mult, cu mențiunea că și celelate sunt corespunzătoare, vorba lui musixon :)

5 comentarii la “Mi-a plăcut ”Bangarang” de Skrillex

 1. Stamorello Răspunde

  Mulțumesc foarte mult pentru promovarea articolului de pe site-ul administrat de mine și mă bucur totodată că am reușit să atrag atenția.
  A fost și este o surpriză plăcută că am primit pingback și că proiectul în care am investit ceva timp (mai mult decât pe blogul personal, în ultima vreme) a primit nițel de promovare tocmai aici. :)

  • Chinezu Răspunde

   @Stamorello
   Nu stiam ca e al tau… Dar fain ce faci acolo, imi place :)

 2. Andreea Laciu Răspunde

  La asta nu mă aşteptam, pe cuvânt. Înţeleg restul, dar chinezu+skrillex=love nu îmi închipuiam că este posibil. :D

  • Chinezu Răspunde

   @Andreea Laciu
   Apoi sa stii ca si eu m-am surprins pe mine ca mi-a placut :D Asta e semn ca exista inca pasiune in aceste oase batrane… :)

 3. Diana Bocai Răspunde

  pai… cum sa nu iti placa Skrillex?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: