Despre un moment de o normalitate năucitoare

Când am fost la extraordinarul concert Celelalte Cuvinte la aniversarea de 30 de ani a trupei (da, știu, încă nu am scris despre această minunată experiență, dar mă apuc zilele astea, promit!) am avut parte de un moment care m-a emoționat. În pauza concertului, s-a apropiat de mine un tip (genul rocker, știți voi cum :D) care m-a întrebat dacă sunt chinezu. I-am răspuns, puțintel mirat, ca da, eu sunt, iar el mi-a spus ”sunt Bogdan și vreau să îți dau această carte”. Și mi-a întins cartea. Era cea despre care am scris eu aici. Cu o dedicație care m-a emoționat :) Și pentru că era scrisă din suflet, dar și pentru că gestul a fost unul total neașteptat, dar cu atât mai mult binevenit, având în vedere că eu cu Bogdan am avut o relație 2.0 cel puțin zbuciumată, ca să nu zic mai mult :) Ceea ce s-a întâmplat în acel moment a fost de o normalitate năucitoare. Și zic năucitoare, și zic normalitate tocmai pentru că se întâmplă atât de rar astfel de momente…

Astăzi este ziua lui Bogdan. Așa că îi spun un sincer ”La mulți ani” și adaug și o dorință personală (ce să fac, nu mă pot abține :D) în ceea ce îl privește: vreau ca la anul să văd cât mai multe cronici de albume de muzică rock și metal, pentru că sunt excelente și mă ajută foarte mult să mai ascult și io câte ceva printre picături :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Despre un moment de o normalitate năucitoare”

  1. Mulţumesc mult, Cristian! :) Zbuciumată, da, aşa se poate chema :))
    Merg înainte cronicile, deja am program făcut pentru primele 2 luni, vedem ce mai apare. Mulţumesc şi de aprecieri, încerc întotdeauna să prind mai mult atmosfera decât amănuntele tehnice, şi aşa va fi şi de acum încolo :)

    Să-ţi fie şi ţie exact aşa cum îţi doreşti, Cristian, real şi 2.0 :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)