25.04.2017

Primul meu live de flamenco m-a cutremurat

Vă spun sincer că nu mă pasiona de nici o culoare flamenco. Adică știam că există și cam atât. Nici măcar nu am avut curiozitatea să caut pe youtube ceva, tot ce am văzut a fost prin filme. Dar uite că am ajuns la Madrid, cu ocazia Danone Nations Cup și, mai mul târât de extrem de bunele ”gazde” de la Danone România, Georgiana și Bogdan, am ajuns la primul meu spectacol de flamenco. Am făcut miștouri înainte de a începe spectacolul. Dar după aia eu am devenit ținta miștourilor.

Pentru că am rămas cu gura căscată. La propriu. Bun, e drept că am văzut-o pe Belen Lopez, care am înțeles că e una din cele mai bune, dar efectul asupra mea a fost unul fantastic. Cei care ați văzut pe cineva dansând cum dansează Belen înțelegeți ce vreau să zic. O îmbinare extraordinară de enorm efort fizic și grație teribilă. Ai moment în care îți ții răsuflare și aștepți să vezi ce se mai întâmplă.

De acuma înainte nu doar că nu mai dau din umeri când cineva îmi spune despre flamenco. Dar ciulesc imediat urechile. Și vă recomand cu căldură să mergeți să vedeți și voi un spectacol de acesta. Și vorbim după aceea :)

Mai jos o mostră din vraja despre care vă spuneam :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Două zile, două concerte, 3 trupe, fain îmi merge :D

Cum am ajuns de la Vocea României să ascult Monarchy

Un comentariu

  1. miercuri, 11 martie 2015, 10:58

    […] când, printr-un concurs de împrejurări, în Madrid, am avut ocazia să văd live niște dansatori prestând. Și am rămas literalmente cu gura căscată. Serios, așa am rămas, […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *