Primul meu live de flamenco m-a cutremurat

Vă spun sincer că nu mă pasiona de nici o culoare flamenco. Adică știam că există și cam atât. Nici măcar nu am avut curiozitatea să caut pe youtube ceva, tot ce am văzut a fost prin filme. Dar uite că am ajuns la Madrid, cu ocazia Danone Nations Cup și, mai mul târât de extrem de bunele ”gazde” de la Danone România, Georgiana și Bogdan, am ajuns la primul meu spectacol de flamenco. Am făcut miștouri înainte de a începe spectacolul. Dar după aia eu am devenit ținta miștourilor.

Pentru că am rămas cu gura căscată. La propriu. Bun, e drept că am văzut-o pe Belen Lopez, care am înțeles că e una din cele mai bune, dar efectul asupra mea a fost unul fantastic. Cei care ați văzut pe cineva dansând cum dansează Belen înțelegeți ce vreau să zic. O îmbinare extraordinară de enorm efort fizic și grație teribilă. Ai moment în care îți ții răsuflare și aștepți să vezi ce se mai întâmplă.

De acuma înainte nu doar că nu mai dau din umeri când cineva îmi spune despre flamenco. Dar ciulesc imediat urechile. Și vă recomand cu căldură să mergeți să vedeți și voi un spectacol de acesta. Și vorbim după aceea :)

Mai jos o mostră din vraja despre care vă spuneam :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Primul meu live de flamenco m-a cutremurat”

  1. Pingback: Dacă nu ați văzut flamenco, ar fi cazul să o faceți. Mai ales că vine Joaquín Cortés - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)