Ei sunt cei ce o să aibă banner pe chinezu.eu

În management se numește delegare de responsabilități. În blogosferă noi îi spunem preteneală :D Așa am făcut și io cu Andrei Crivăț, pe care l-am rugat să aleagă (fără să știe ce face, evident :D) 3 numere din lista pe care o vedeți mai jos și prin care a ales, astfel, câștigătorii unu banner acilea pe chinezu.eu pentru 30 de zile, conform înțelegerii avute :)

Cum am procedat? I-am pus pe toți cei 30 de bloggeri care au preluat codul jocului Mobil 1 într-un excel, în funcție de momentul în care am aflat că au pus codul (adică aia e ordinea acolo), după care l-am rugat pe Crivăț să aleagă… dar mai bine vedeți voi filmul :D

Așadar felicitări Sorin, Corvinash și Securista :) Aștept să îmi trimiteți bannerele 125×125 pe adresa cristi.china pe gmail.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Ei sunt cei ce o să aibă banner pe chinezu.eu”

  1. Ah, nu am luat in calcul varianta asta …Uneori nu e bine sa fii primul :)). Mai faceam si eu un spike de trafic, mai afla lumea de sportul pe care il promovez.

    De stiam ca e Crivatul extractorul sef il manaream eu cumva :))

    In alta ordine de idei, bravo pentru concurs, felicitari castigatorilor (acum sa si scrieti pe blog frumos ca va vor veni oamenii de la chinezu).

  2. E vina mea că l-am bulversat pe chinez. Prima dată am trimis pe mail și apoi am zis că poate trebuie să las și aici link. Probabil le-a luat cu copy paste și le-a pus în listă.
    Un lucru e cert, nu e vorba de nepotisme, pentru că nici nu ne cunoaștem.

  3. Pingback: Sorin Drache: Un articol pe blog poate face atâta rau… | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)