Un exemplu elocvent despre mailurile pe care le primesc

Știu că în momentul în care public mailul de mai jos sunt la limita de a comite o nesimțire, adică aia legată de conversația personală pe care, totuși, o purtăm pe mail, scoasă în piblic. Dar o să îl rog pe Gabriel să mă scuze și să îmi permită să folosesc mailul lui pe post de, dacă vreți, material didactic (că și așa a scris el o carte pe tema asta :D). Pentru că o fac într-un scop nobil :)

Primesc mailuri de genul acesta foarte des. Bine, e drept, unele sunt de un agramatism feroce, moment în care îi rog să mai pună mâna pe un Îndreptar ceva acolo și să revină peste ceva vreme. Dar sunt foarte mulți tineri, precum Gabriel, aflați la început de drum și care vor să afle mai multe despre blogging, vor să învețe și, foarte important, nu se sfiesc să întrebe. Iar eu le răspund, îmi chiar face plăcere, deși îți ia îngrozitor de mult timp. Sunt fan de gagii ăștia :D

Cred că ei sunt generația care nu are doar oportunitate, dar și obligația de a veni din urmă și de a trece în viteză pe lângă noi, cei care începem încet, încet să devenim niște dinozauri 2.0. Care o să aibă și ei rolul în viitorul ecosistem 2.0, dar mai așezat, mai cu locurile bine stabilite :) Așa că îndrăzniți, dragilor, lumea 2.0 e a voastră și, prin ea, lumea aia reală în care trăim cu adevărat :)

Acum mailul promi. Cu rugămintea că, dacă tot am comis lipsa de politețe să redau mailul omului, să îi faceți și voi niște recomandări, să îi răspundeți și voi întrebărilor pe care le pune :) Mulțumesc. Aaa și vă recomand și postarea aceasta a lui Gabriel intitulată ”La revedere copilărie”…

Bună ziua domnule China. Numele meu este Gabriel Iosa și de curând am debutat în sfera literaturii cu romanul autobiografic ,,Copilul de la catedră,,. Mulți spun că la 18 ani nu poți scrie așa ceva, că nu ai trecut prin destule în viață. Ei bine, eu îi contrazic și le spun că totul se poate dacă știi cum să trăiești. Blogul http://iosazaur.com l-am lansat nu de mult și îl vreau într-o zi mare și frumos ca cel pe care îl aveți dvs.

Aici vin și vă cer ajutorul: Vă rog frumos, dacă se poate, să mă evaluați. Să îmi spuneți unde greșesc, unde fac bine, unde mai am de lucrat, unde să o las mai moale. Doresc de asemenea dacă blogul meu este pe placul dumneavoastră să mă ajutați să promovez cartea sau măcar să îmi faceți o ofertă de publicitate, cât de mică (chiar și un link în blogroll) în parametrii financiari ai unui elev de clasa a XII-a la ușa căruia bate Bacul.

Vă mulțumesc și vă urez numai bine,
Gabriel Iosa
http://iosazaur.com
Redactor: http://enjoyourholiday.com
Redactor: http://consiliervacante.ro

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Un exemplu elocvent despre mailurile pe care le primesc”

  1. @losazaur :Data viitoare cand mai trimiti un mail unei persoane mai mare decat tine,mentionezi tot numele.
    Cam asa se procedeaza cu o persoana care este mai mare ca tine ( stii tu faza cu older and wiser ).

  2. Pingback: Am câștigat un avion! « Iosazaur.com – Un blog de Gabriel Iosa

  3. @Iosazaur un simplu raspuns, Imi place e adevarat ca se poate lucra la design dar continutul e chiar ok si de carte as fi curios sa o citesc :), in legatura daca doresti ceva te pot ajuta cu hosting free. succes

  4. @Cristian Ciobanu: Mulțumesc și mă bucur că îți place. Cartea? Cu toată plăcerea ți-o trimit (un mail cu adresă și nume complet). Despre hosting free, nu aș zice nu, dar să nu transformăm totul în campanie umanitară :) . Mulțumesc totuși de încurajări și te aștept să îmi citești cartea!

  5. Pingback: Ovidiu Eftimie » Din vremurile când Chinezu era domnul China

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.